Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Nisan 2024 - 19:01 Yorum: 0

Restore edilen minareden kafasına kalas düşen işçi yaralandı

Çorum’da etkili olan fırtına nedeniyle üzerine kalas düşen bir işçi yaralandı.Olay, Osmancık Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kentte fırtınanın etkili olduğu sırada restorasyon çalışması devam eden Ulucami’de bir işç...

Restore edilen minareden kafasına kalas düşen işçi yaralandı

Çorum’da etkili olan fırtına nedeniyle üzerine kalas düşen bir işçi yaralandı.
Olay, Osmancık Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kentte fırtınanın etkili olduğu sırada restorasyon çalışması devam eden Ulucami’de bir işçinin üzerine, yoldan geçen vatandaşları dikkatli olmaları için uyardığı sırada minareden kalas düştü. Kanlar içinde yerde kalan adamın imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, başından yaralanan talihsiz adam yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayın ardından polis ekipleri Osmancık caddesini bir süre trafiğe kapatırken, yoldan geçen vatandaşların ise caminin karşı tarafından geçmelerine izin verildi. Polis otosuyla vatandaşları caddenin sağ tarafından yürümeleri konusunda uyardı.
Görgün tanıklarından Ahmet Kendirci, “Ulu Camii’de çalışan işçi fırtına sırasında vatandaşları karşı tarafa geçmesi için uyardığı sırada kafasına kalas düştü. Tampon yaptık, ambulans çağırdık. Çok şükür yarası çok fazla değildi” dedi.
Olayın ardından Çorum Belediyesi zabıta ekipleri tarafından caminin etrafına güvenlik şeridi çekildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber