Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 03 Ağustos 2022 - 08:33 Yorum: 0

Retrobüs Düzcelileri geçmişe götürdü

Düzce Belediyesi'nin organize ettiği Dünya Düzce Günleri'nin ikinci gününde sahne alan ünlü müzik grubu Retrobüs; 70'ler, 80'ler ve 90'lar konseptiyle...

Retrobüs Düzcelileri geçmişe götürdü

Düzce Belediyesi'nin organize ettiği Dünya Düzce Günleri'nin ikinci gününde sahne alan ünlü müzik grubu Retrobüs; 70'ler, 80'ler ve 90'lar konseptiyle Düzcelileri geçmişe götürdü.

Düzce Belediyesi'nin Düzce'yi ulusal ve uluslararası anlamda tanıtmak ve adını duyurmak için organize ettiği Dünya Düzce Günlerinin ikinci gününde ünlü sanatçılar İzmit Belediye Meydanı'nda sahne aldı. İlk olarak sahneye Düzceli Dj Uğur Çakır çıktı. Ardından 70'ler, 80'ler ve 90'lar konseptiyle grup Retrobüs sahne oldu. Konser gecesine binlerce Düzce katılım sağlarken, ikinci gününün finalinde ise sahneye çıkan Retrobüs Grubu üyeleri, Düzcelileri adeta geçmişe götürdü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber