Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 07 Ağustos 2022 - 01:13 Yorum: 0

Romain Saiss: “Bugün özgüven kazandık”

Kayserispor'u 1-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta Romain Saiss maçın ardından konuştu.

Romain Saiss: “Bugün özgüven kazandık”

Kayserispor'u 1-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta Romain Saiss maçın ardından konuştu. Alınan galibiyetle özgüven kazandıklarını söyleyen Saiss, Beşiktaş taraftarının da muhteşem olduğunu ifade ederek "Bu taraftarın önünde savaşmaktan kaçamazsınız" dedi.

Süper Lig'e 1-0'lık Kayserispor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş'ta savunmanın tecrübeli isimlerinden Romain Saiss maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mücadeleyi değerlendirerek sözlerine başlayan Saiss, "Zor bir maçtı. Ligin ilk maçı. Rakibimiz iyiydi. Kayserispor iyi oynayan bir takım. Her şeyi harika yaptığımızı söyleyemem ama kazanmak çok güzeldi. Kendimizi geliştireceğiz. Eksiklerimizi değerlendirip daha iyi olacağız. Kazanmak çok iyiydi, özgüven kazandık. Bu özgüvenle maç maç kazanan bir Beşiktaş izleteceğiz" ifadelerini kullandı.

"Böyle bir taraftarın önünde savaşmaktan kaçamazsınız"

Savunmadaki sistem değişikliği konusunda konuşarak sözlerini sürdüren Saiss, "Wolverhampton'da yıllarca 3'lü sistemde oynadım, başarılı da olduk. Milli takımda da 4'lü oynuyorum. Benim için sistemlerin önemi yok. Benim için önemli olan koordinasyon içinde olmak. Bugün gerçekten harika bir atmosfer vardı. Taraftarımız bugün 12. adam değil, 13. hatta 14. adam oldu. Böyle bir taraftar önünde savaşmaktan kaçamazsınız. Hata yapsanız dahi, verdikleri destekle her şeyinizi verirsiniz. Onlarla tanıştığım için mutluyum ve onlarla çok daha iyi maçlar çıkaracağız" diye konuştu. Son olarak ilk maçta son dakikada alınan galibiyet hakkında açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, "Sonuna kadar mücadele etmenin bir yansımasıydı bu maç. Asla vazgeçmediğimizi gösterdik. Daha zor maçlar da oynayacağız ve bazı maçlarda daha sıkıntılı durumlara da düşeceğiz ama asla vazgeçmeyeceğimizi, çözüm bulmak için savaşacağız. 100. dakikada dahi olsa yılmadan savaşacağız ve bugün bunu göstermiş olduk" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber