Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Eylül 2022 - 13:38 Yorum: 0

Rusya’da askerlik şubesine silahlı saldırı

Rusya'nın İrkutsk bölgesinde silahlı bir saldırganın askerlik şubesinde ateş açtığı ve güvenlik güçleri tarafından yakalandığı belirtildi.

Rusya’da askerlik şubesine silahlı saldırı

Rusya'nın İrkutsk bölgesinde silahlı bir saldırganın askerlik şubesinde ateş açtığı ve güvenlik güçleri tarafından yakalandığı belirtildi.

Rusya'nın İrkutsk bölgesindeki Ust-Ilimsk kasabasında bulunan askerlik şubesinde silahlı saldırı meydana geldi. Bir saldırganın ateş açması sonucu şubede bulunanlar panikle dışarı kaçışırken, saldırgan güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Polisin gözaltına aldığı 25 yaşındaki saldırganın kimliği Ruslan Zinin olarak açıklandı.

Irkutsk Bölge Valisi Igor Kobzev yaptığı açıklamada, olayda askerlik şubesi müdürünün yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını, durumunun kritik olduğunu ifade etti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in geçtiğimiz hafta kısmi seferberlik ilan etmesinin ardından farklı bölgelerdeki askerlik şubelerinde saldırılar meydana gelmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber