Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Şubat 2022 - 13:53 Yorum: 0

Rusya’nın ele geçirdiği Herson görüntülendi

Rusya'nın Ukrayna operasyonunda ele geçirdiği Herson'dan çekilen görüntüler bölgede yaşananları gözler önüne serdi.

Rusya’nın ele geçirdiği Herson görüntülendi

Rusya'nın Ukrayna operasyonunda ele geçirdiği Herson'dan çekilen görüntüler bölgede yaşananları gözler önüne serdi.

Rusya'nın dün sabah saatlerinde başlattığı Ukrayna'ya yönelik operasyonu devam ederken, Herson'un Rus kontrolüne geçtiği açıklanmıştı. Herson'dan çekilen görüntüler bölgede yaşananları gözler önüne serdi. Bir Ukraynalının kaydettiği görüntülerde patlayan benzin istasyonu, parçalanmış araçlar ve askerlerin cansız bedenleri dikkat çekti. Görüntüleri kaydeden kişi, "Bizim aracımızın tekerleri patlamış belli ki, ateş açmışlar. Tır dörtlüleri açmış bekliyor. Benzin istasyonuna geçiyoruz ve burada gaz hattı yanıyor. Benzin istasyonu harap olmuş durumda. Tahrip olmuş bir Rus tankı var. Sanırım hava saldırısı sonucu tahrip edilmiş. Benzinliğin içinde ters dönmüş bir araç da var. Diğer askeri araçlarda biraz ilerde. Top atan silahlar da var. Köprüde ilerlemek mümkün ancak çok fazla taş var yolda ve köprü tahrip edilmiş durumda. Ölmüş insanlar hala köprüde duruyor ve kimse gelip almamış. Daha çekmek istemiyorum" ifadeleriyle korkunç tabloyu anlattı.

"Aman Allah'ım"

Bir başka görüntüde ise pencereden çekim yapan kadın uçak saldırısı anlarını kayda aldı. Saldırının ardından panikle güvenli bir alana kaçan ev halkı, "Ben göremiyorum. Aman Allah'ım. Çabuk yer altı sığınağına doğru koşun" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber