Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Şubat 2022 - 20:58 Yorum: 0

Sabahattin Ali doğum gününde anıldı

Usta Şair ve Yazar Sabahattin Ali, 115. doğum gününde Edremit'teki Sabahattin Ali Parkı'nda anıldı.

Sabahattin Ali doğum gününde anıldı

Usta Şair ve Yazar Sabahattin Ali, 115. doğum gününde Edremit'teki Sabahattin Ali Parkı'nda anıldı.

Edremit'te düzenlenen törene Belediye Başkan Vekili Özkan Saka, CHP Balıkesir Önceki Dönem Milletvekili Mehmet Tüm, Başkan Yardımcısı Tayfun Gerkuş, Kültür Müdürü Cumhur Dokur, Altınoluk Şube Sorumlusu Mustafa Özkan, CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, Yazar Öner Yağcı, öğrenciler ve yazarın sevenleri katıldı. Şiirleri şarkılara konu olan, hayatının önemli bir bölümünü Edremit'te geçiren usta yazarın kaldığı ev olan Sabahattin Ali Anı Evi'nde Başkan Vekili Özkan Saka tarafından öğrencilere Nutuk hediye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber