Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 02 Nisan 2023 - 18:48 Yorum: 0

Sabahattin Ali, ölümünün 75’inci yıl dönümünde Kuşadası’nda anıldı

Cumhuriyet Dönemi Türk Edebiyatı'nın önemli yazarlarından olan Sabahattin Ali, ölümünün 75'inci yıl dönümünde düzenlenen çeşitli etkinliklerle Kuşadası'nda...

Sabahattin Ali, ölümünün 75’inci yıl dönümünde Kuşadası’nda anıldı

Cumhuriyet Dönemi Türk Edebiyatı'nın önemli yazarlarından olan Sabahattin Ali, ölümünün 75'inci yıl dönümünde düzenlenen çeşitli etkinliklerle Kuşadası'nda anıldı.

Türk Edebiyatı'nın usta isimlerinden gazeteci, şair ve yazar Sabahattin Ali'nin 75'inci ölüm yılı dolayısıyla Kuşadası'nın Güzelçamlı Mahallesi'nde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Kent Konseyi Kültür ve Sanat Meclisi, Güvercin Sanat Platformu ve Güzelçamlı Dayanışma Palatformu'nun iş birliğinde düzenlenen anma etkinliklerine Sabahattin Ali'nin yeğenleri Ümit Rachow ile Suat Conkman, Belediye Meclis Üyesi Hasan Çelik ve çok sayıda Kuşadalı katıldı.

Güzelçamlı Mahallesi'nde bulunan Sabahattin Ali Parkı'ndaki heykele çiçek konulması ile başlayan etkinlikler, Güzelçamlı Düğün Salonu'nda devam etti. Sabahattin Ali'nin yaşam öyküsünün anlatıldığı etkinlikte "Başın Öne Eğilmesin" gösterisi ile usta edebiyatçının günümüze kadar ulaşan bestelenmiş çok sayıda şiiri seslendirildi. Etkinliklerin ardından Sabahattin Ali'nin yeğenleri Ümit Rachow ile Suat Conkman'a çiçek takdim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber