Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

Sağlık çalışanlarının iş bırakma eylemi

MERSİN (AA) - Mersin'de bazı sağlık çalışanları, iş bırakma eylemi yaptı.Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Mersin Şubesi, Mersin Tabipler Odası ile Türk Sağlık-Sen...

Sağlık çalışanlarının iş bırakma eylemi

MERSİN (AA) - Mersin'de bazı sağlık çalışanları, iş bırakma eylemi yaptı.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Mersin Şubesi, Mersin Tabipler Odası ile Türk Sağlık-Sen Mersin Şubesi üyeleri, Mersin Devlet Hastanesi önünde toplandı. Grup, ellerindeki pankartlarla slogan atarak Özgür Çocuk Parkı'na yürüdü.

Mehmet Antmen, grup adına yaptığı açıklamada, kendi hakları ve halkın sağlığı için bugün acil servisler dışında sağlık hizmeti vermeyeceklerini söyledi.

Çok zor şartlar altında çalıştıklarını ileri süren Antmen, "Sağlık Bakanlığı'nı uyarıyor ve talep ediyoruz, insan üstü bir çabayla insanlık dışı koşularda çalışıyoruz. Çalışma koşularımız acilen düzeltilsin. Çalışırken de emeklilikte de insanca yaşayabilecek güvenceli bir gelir talep ediyoruz" dedi.

Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber