Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:08 Otomobile çarpan motosiklette bulunan iki genç hayatını kaybetti: Araçtaki...04:52 Sarıyer’de uygulamadan kaçan otomobil sürücüsü, park halindeki araçlara çar...01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu
Yerel 23 Kasım 2016 - 13:13 Yorum: 0

Sağlık Haberciliği ve İletişimi Birimi” tanıtım toplantısı yapıldı

İnönü üniversitesi iletişim fakültesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi işbirliği ile kurulan "Sağlık Haberciliği ve İletişimi Birimi" tanıtım toplantısı...

Sağlık Haberciliği ve İletişimi Birimi” tanıtım toplantısı yapıldı

İnönü üniversitesi iletişim fakültesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi işbirliği ile kurulan "Sağlık Haberciliği ve İletişimi Birimi" tanıtım toplantısı yapıldı.

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde düzenlenen toplantıya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Ahmet Kızılay, hastane başhekimi Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, İNÜHABER Genel Yayın Yönetmeni Yrd. Doç. Dr. Fatma Nisa, İletişim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç Dr. Mehmet Barış Yılmaz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Yakıncı ve basın mensupları katıldı.

Rektör Kızılay konuşmasında, Sağlık Haberciliği ve İletişim Birimi hakkında bilgiler vererek, "Basınımız sağlık haberlerine önem verdiği için onların işini kolaylaştıracağız ve bu büyük Tıp Fakültesinin doktorlarından faydalanabilecek, sıklıkla bir araya gelerek iletişim halinde olunacak" dedi.

Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Parlakpınar halkın sağlıklı bilinçlenmesi için bu birimi oluşturduklarını belirterek, "Kamuoyunda sağlıkla ilgili vazifelerimizi yerine getirmek ve iletişim kanallarımızı açmak için bu koordinasyon kuruldu. Sağlıkla ilgili haberleri tarafımızdan teyit ederek haber yaparsanız yanlış anlamaların önüne geçmiş oluruz" diyerek detaylı bilgiyi verdi.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Yakıncı ise "Mantık olarak basit bir iş yapıyoruz ve tıp fakültesiyle, iletişim fakültesinin ortak çalışmasıyla haberler üreterek en doğru bilgileri paylaşmak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

İletişim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç Dr. Mehmet Barış Yılmaz'da yeni yönetimle bu fikri hayata geçirdiklerini belirterek "Türkiye'de ilk defa böyle bir birimin kurulduğunu" söyledi.

İNÜHABER Genel Yayın Yönetmeni Yrd. Doç. Dr. Fatma Nisa ise "Fakültemizde oluşturduğumuz haber merkezimiz ile medya çalışanlarının işini kolaylaştırmayı hedefliyoruz ve sadece sağlık haberi değil üniversite ile ilgili tüm haberleri en doğru şekilde paylaşmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Rektör Kızılay Diş Hekimliği Fakültesinde yaşanan doktor sıkıntılarıyla ilgili soruları yanıtlayarak "Üniversitemizde 55 akademisyen FETÖ nedeniyle açığa alındı bunlardan 10'u diş hekimliği fakültesinde görevli doktorlardı. Bu nedenle bir nebze sıkıntı yaşandığı doğrudur ancak dik durmak zorundayız ve halkımızdan sağduyulu olmalarını istiyoruz" diyerek son iki yıl içerisinde öğretim üyesi sayısının bin kişiye çıkarılması için çalıştıklarını da belirtti.

Sağlık Haberciliği ve İletişimi Birimi” tanıtım toplantısı yapıldı

Sağlık Haberciliği ve İletişimi Birimi” tanıtım toplantısı yapıldı

Sağlık Haberciliği ve İletişimi Birimi” tanıtım toplantısı yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber