Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 14:43 Yorum: 0

"Sağlıklı Yaşam ve Hareketli Hayat" yürüyüşü

VAN (AA) - İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Sağlıklı Yaşam ve Hareketli Hayat" programı kapsamında, Van Kalesi Atatürk Kültür Parkı'nda etkinlik düzenlendi.Sağlık...

'Sağlıklı Yaşam ve Hareketli Hayat' yürüyüşü

VAN (AA) - İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Sağlıklı Yaşam ve Hareketli Hayat" programı kapsamında, Van Kalesi Atatürk Kültür Parkı'nda etkinlik düzenlendi.

Sağlık Bakanlığı'nın 2014 yılını Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı ilan etmesinin ardından, farklı temalarla yapılan etkinlik, bu hafta Van Kalesi Atatürk Kültür Parkı'nda gerçekleştirildi.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Feyyaz Tokar Eğitim Parkı'nın destek verdiği yürüyüşte, katılanlara adım ölçer dağıtıldı ve sağlıklı yaşam için her gün 10 bin adım atılması gerektiği hatırlatıldı.

Etkinliğe, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yakup İmren, müdür yardımcıları, şube müdürleri, TEGV Feyyaz Tokar Eğitim Parkı gönüllüleri, sağlık çalışanları, aileleri ile kurum çalışanları katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber