Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 21 Haziran 2023 - 17:01 Yorum: 0

Dev gemi ile 2 bin 539 yolcu geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bu sezon ilk kez gelen “Mein Schiff 5” isimli kruvaziyer, 2 bin 539 yolcu getirdi.Malta bayraklı 295 metre boyundaki 36 metre genişliğindeki Mein Schiff 5, sabah saatlerinde Yunanistan’ın Girit Adası lima...

Dev gemi ile 2 bin 539 yolcu geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bu sezon ilk kez gelen “Mein Schiff 5” isimli kruvaziyer, 2 bin 539 yolcu getirdi.

Malta bayraklı 295 metre boyundaki 36 metre genişliğindeki Mein Schiff 5, sabah saatlerinde Yunanistan’ın Girit Adası limanından Bodrum’a geldi. Gemide ağırlıklı olarak Alman olmak üzere toplam 2 bin 539 yolcu ve 907 personel bulunuyor. Bu sezon Bodrum’a ilk kez gelen gemi, akşam saatlerinde Yunanistan’ın Mikonos Adası’na hareket edecek.

2016 yılında denize indirilen 2 bin 700 kapasiteli dev kruvaziyerde bin 267 kabin bulunuyor. 99 bin 800 grostonluk geminin güncel değerinin ise 620 milyon dolar olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber