Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Ağustos 2022 - 10:48 Yorum: 0

Sahilde kaybolan çocuk 3 saat sonra bulundu

Antalya'nın Serik ilçesinde sahilde kaybolan 4 yaşındaki çocuk, 3 saat sonra bulundu.

Sahilde kaybolan çocuk 3 saat sonra bulundu

Antalya'nın Serik ilçesinde sahilde kaybolan 4 yaşındaki çocuk, 3 saat sonra bulundu.

Kadriye Turizm Merkezi, ailesiyle denize girmek için sahile gelen 4 yaşındaki Berat Pırtık bir anda kayboldu. Ailesi ise panikle durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Vatandaşların da katıldığı arama çalışmalarına sahil güvenlik ekipleri denizden destek verdi.

Üç saat sonra bulundu

Yaklaşık 3 saat süren çalışmalar sonrasında küçük Berat'tan sevindirici haber geldi. Bir otelin su sporları bölümüne gittiği öğrenilen çocuk ailesine teslim edildi. Güzel haberi alan baba ise çocuğuna kucağına alarak gözyaşı döktü. Olay sonrası polis anne ve babayı ifadesini almak için emniyete götürdü.

"Allah ailesine bağışladı"

Arama çalışmalarına katılan bir genç, "Çocuk sahildeydi, kayboldu. Yaklaşık 3 saat aradık, bulamadık. Sağ olsun arkadaşlar buldu. Çok sevindik. Allah ailesine bağışladı" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber