Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 24 Şubat 2022 - 11:53 Yorum: 0

Sahte altın dolandırıcıları Uşak’ta yakalandı

Türkiye'nin çeşitli illerinde sahte altınlarla bir çok kuyumcuyla birlikte vatandaşları dolandıran 4 kişi, Uşak'ta yakalandı.

Sahte altın dolandırıcıları Uşak’ta yakalandı

Türkiye'nin çeşitli illerinde sahte altınlarla bir çok kuyumcuyla birlikte vatandaşları dolandıran 4 kişi, Uşak'ta yakalandı. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurt genelinde sahte altın bileziklerle bir çok kuyumcuyu dolandırdığı tespit edilen 4 şüpheli şahısın, yapılan araştırmalarla Uşak'ta olduğu belirlendi. Harekete geçen Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüpheli 4 şahıs üzerinde arama çalışması başlattı. Yapılan incelemelerle şüpheli M.B. ve B.K., İsmet Paşa Caddesi'nde bulunan bir kuyumcuda suçüstü sahte altınlarla birlikte yakalandı. Ayrıca kenti otomobille terk eden şüphelilerden A.G. ve C.K. ise ekiplerin düzenlediği operasyonla Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kıskıvrak yakalandı. Düzenlenen başarılı operasyonun işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli şahısların tamamı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber