Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 06 Haziran 2022 - 17:48 Yorum: 0

Sakarya Büyükşehirli pehlivanlar kürsüye çıktı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi güreşçileri Osman Hazar ve Yusuf Erdoğan 14'üncüsü düzenlenen SEKA Park Altın Kemer Yağlı Güreşleri Büyük Orta Kategorisinde...

Sakarya Büyükşehirli pehlivanlar kürsüye çıktı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi güreşçileri Osman Hazar ve Yusuf Erdoğan 14'üncüsü düzenlenen SEKA Park Altın Kemer Yağlı Güreşleri Büyük Orta Kategorisinde 3'üncü oldu.

Türkiye'de 5 büyük organizasyondan biri olarak kabul edilen 14. Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşleri, bu yıl da 14 kategori ve binin üzerinde güreşçinin katılımıyla düzenlendi. 3 gün boyunca süren müsabakalar büyük heyecana sahne olurken, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Güreşçileri Osman Hazar ve Yusuf Erdoğan, Büyük Orta Kategorisinde 3'üncülük elde etti. Yarı finalde elenerek az farklı şampiyonluğu kaçıran pehlivanlar, yeniden kampa girerek 27 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşlerine şampiyonluk parolasıyla çıkacak.

Sporcularını kutlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada, "Kocaeli'de düzenlenen yağlı güreş organizasyonunda er meydanına çıkarak bizleri gururlandıran güreşçilerimizden Osman Hazar ve Yusuf Erdoğan'ı göstermiş oldukları bu güzel başarıdan dolayı kutlarız. Kültürümüzün en önemli parçalarından birisi olan ata sporumuz güreşte, böylesine bir başarı bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Büyükşehir Belediyesi olarak temsil ettiğimiz değerlerimize sonuna kadar sahip çıkıp gelecek nesilleri aktarma noktasında tüm hassasiyetimizi ve samimiyetimizi ortaya koymaya devam edeceğiz. Bu vesile ile sporcularımızı tekrar kutluyor ve yakın gelecekte yapılacak olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde kendilerine en güzel duygularımızla başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber