Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 02 Mayıs 2024 - 14:57 Yorum: 0

Sakarya’da uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları: 195 şüpheli yakalandı, 4’ü tutuklandı

Sakarya’da jandarma ekiplerince Nisan ayı içerisinde uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanarak işlem yapılan 195 kişiden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.Sakarya İl Jandarma Komut...

Sakarya’da uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları: 195 şüpheli yakalandı, 4’ü tutuklandı

Sakarya’da jandarma ekiplerince Nisan ayı içerisinde uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanarak işlem yapılan 195 kişiden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Nisan ayı içerisinde uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde gerçekleştirdikleri çalışmalarda 168 olaya müdahale etti. Gerçekleştirilen operasyonların bilançosu açıklandı. Jandarma sorumluluk sahasında icra edilen operasyonlarda; 17 kilo 136 gram kubar esrar, 892 gram bonzai, 94 gram metamfetamin, 16 gram kokain, 3 gram eroin, 480 ml. sıvı extacy maddesi, 48 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 80 kök kenevir, 60 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 91 adet tarihi obje, 1 adet dedektör, 5 adet tabanca, 4 adet av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca, 153 adet çeşitli çaplarda tabanca ve tüfek fişeği, 9 kilogram tütün, 1 adet makaron makinesi, 90 bin 440 adet dolu makaron, 55 adet puro ve 1 adet kompresör ele geçirildi.
Operasyonlarda yakalanan195 şüpheliden 4’ü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber