Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:03 Sarıyer’de kontrolden çıkan otomobil yan yattı: 2 yaralı01:51 Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma vurdu, ona metreler kala tır devrildi01:47 Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümünü kontrol altına alınmış durumda”01:43 Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem baş...01:32 Beykoz’da iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı00:58 “Mahzen-32” operasyonunda yakalanan 27 şüphelinin tamamı tutuklandı00:55 Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı00:54 1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşı...00:53 Erdek’te uyuşturucu operasyonu00:47 Ankara’da iki kurye grubu arasında kavga: 1’i ağır 4 yaralı00:44 Alkollü yakalanan sürücünün “Keşke açmasaydım şişeyi” pişmanlığı00:41 Bolu’da 18 yaşından küçük gençler arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı00:39 Uşak’ta fabrikada zehirlenme paniği: 19 işçi hastaneye başvurdu00:37 Niğde’de hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı00:31 Ankara’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 5 araçlı zincirleme kaza: 8 ya...00:24 Ankara’da aşırı yağış nedeniyle kontrolden çıkan bariyere çarptı: 1 ölü, 5...00:20 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Anka...00:20 Karısını öldürüp polise teslim oldu00:15 Yıldırım düşen ağaçlık alanda yangın çıktı00:12 Ulukışla - Pozantı yolunda zincirleme kaza: 2 ölü
Sağlık 23 Nisan 2021 - 10:29 Yorum: 0

Salgın döneminde vatandaşlara 5 yıldızlı hizmet

Ordu'nun Ünye Devlet Hastanesi yönetimi tarafından yapılan peyzaj ve iç tasarım çalışmaları beş yıldızlı otel hizmet gören hastalar içinde sevindirici...

Salgın döneminde vatandaşlara 5 yıldızlı hizmet

Ordu'nun Ünye Devlet Hastanesi yönetimi tarafından yapılan peyzaj ve iç tasarım çalışmaları beş yıldızlı otel hizmet gören hastalar içinde sevindirici oldu. Korona virüs salgını sonrası vatandaşların yaşadığı bunalım ve stresi azalmak için hastane içerisinde düzenleneme gerçekleştiren yönetim, özellikle hasta bakım servisleri, anne adayları için gebe okulu, çocuklar için eğlence parkları gibi bir çok yeniliği vatandaşların hizmetine sundu.

"Hastalarımızın otel rahatlığında tedavisi için çabalıyoruz"

Ünye Devlet Hastanesi'nin şartlarının en iyi düzeyde olduğunu ifade eden Başhekim Tamer Kutlu, "Ünye Devlet Hastanesi 2015 yılında yapılıp faaliyete geçmiştir. Hastanemiz 360 yataklı bir hastane ve tam bir otel konseptinde yapılmış, bütün hastaların ihtiyaçlarını karşılayacak vaziyettedir. Hastanemiz şu an Ordu genelindeki bütün Kovid-19 hastalarının birçoğunun tedavisini karşılıyor. Bunun sebebi hastane şartlarının en iyi düzeyde olmasıdır. Oldukça fazla hasta kapasitemiz var. Yoğun bakım ve yatış servislerimiz yeterince mevcuttur. Son zamanlarda Kovid-19 nedeniyle hasta kapasitesinin artması sebebi ile biraz zorlanıyoruz. Pandemi dönemine rağmen diğer hastalarımızdan ilgimizi hiç eksik etmiyoruz. Aşılama sürecimiz de tam gaz devam ediyor" dedi.

"Hastaların konforlu bir ortamda tedavi görmesinin olumlu etki olduğunu sözlerine ekleyen Başhekim Kutlu, "Hastaların tedavi sürecini evlerindeki gibi hissetmeleri için çabalıyoruz. Hastalarımız ne kadar konforlu bir ortamda tedavi görürse o kadar çabuk iyileşecekmiş gibi hissediyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Gebeler için meditasyon odaları, çocuk parkları, anneler için özel odalarımız bulunmaktadır. Görsel olarak da çocuk polikliniklerinde çizgi film karakterlerine yer veriyoruz. Çocukların hastaneyi sevmeleri için uğraş veriyoruz. En azından hastanenin soğuk havasından kurtulup daha güzel görünmesi için elimizden geldiğince çabalıyoruz" diye konuştu.

Salgın döneminde vatandaşlara 5 yıldızlı hizmet

Salgın döneminde vatandaşlara 5 yıldızlı hizmet

Salgın döneminde vatandaşlara 5 yıldızlı hizmet

Salgın döneminde vatandaşlara 5 yıldızlı hizmet

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber