Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği "Meyveciliği Geliştirme Projesi" çerçevesinde desteklerini sürdürüyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği "Meyveciliği Geliştirme Projesi" çerçevesinde desteklerini sürdürüyor. Yüzde 75 hibe desteğiyle dağıtılan 6 bin 480 zeytin fidanı Salihli'de de üreticilere teslim edildi.
Kırsal kalkınmanın sağlanması noktasında 70 milyon liralık dev bütçeyi Manisalı üreticilere ayıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, üreticileri desteklemeye devam ediyor. Üzüm sepeti, zeytin kasası, gübre ve tohum destekleri gibi projelerle üreticinin yanında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, "Meyveciliği Geliştirme Projesi" çerçevesinde da Salihlili 72 üreticiye 6 bin 480 adet zeytin fidanı desteğinde bulundu. Düzenlenen törenle yüzde 75 hibe destekli zeytin fidanları Salihlili üreticilere teslim edildi.
"Onlarca projeyi teker teker hayata geçirdik"
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, törende konuşma yaparak kırsal kalkınmanın sağlanması amacıyla hayata geçirilen projelerden bahsetti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, "Daha önce burada üzüm sepeti, zeytin kasası, gübre ve tohum desteklerinde bulunmuştuk. Bugün de zeytin fidanlarımızı dağıtıyoruz. Toplamda bu sene için 150 bin tane meyve fidanı dağıtımı gerçekleştireceğiz. Bunlardan 25 bin tanesi Salihli ilçemiz alacak. 2022 yılında toplam 70 milyonluk bütçeyi kırsal kalkınmaya ayırdık. Onlarca projeyi teker teker hayata geçirdik. Önümüzdeki 2023 yılı içerisinde de desteklerimiz katlanarak devam edecek. Hepinize hayırlı uğurlu olsun, ürününüz bol kazancınız bereketli olsun" ifadelerini kullandı.
Üreticiler desteklerden memnun
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı destekleri üreticiler de memnuniyetle karşılıyor. Üretici Elif Ayık da destekler nedeniyle teşekkürlerini iletti. Ayık, "Emekli bir öğretmen olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin vermiş olduğu bu destekten faydalandım. Onur duyuyorum, gurur duyuyorum. Artık emeklilik yaşımda, oksijenle üreterek hem Türkiye'ye faydalı olmak hem de kendi adıma bu işe giriştim. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanımız ile İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz çok büyük destekleri oldu. Teşekkür ediyorum" dedi.
Törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Sözer, Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Demir ile üreticiler katıldı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Haziran ayında istihdam edilenlerin sayısı bir önceki aya göre 227 bin kişi artarak 32 milyon 733 bine yükseldi. İstihdam oranı yüzde 0,3 puan artışla yüzde 48,9 oldu. İstihdam oranı erkeklerde yüzde 66,1, kadınlarda ise yüzde 32,0 olarak gerçekleşti. İşg
Son yıllarda e-ticaretin hızla büyümesi, sosyal medya üzerinden yürütülen influencer pazarlaması, yapay zekâ destekli içerikler ve hedefli reklam uygulamalarının yaygınlaşmasıyla birlikte gerçeği yansıtmayan indirim algısı ve yanıltıcı fiyat karşılaştırma
Ticaret Bakanlığı tarafından dijitalleşmeyle birlikte yaygınlaşan reklam uygulamalarına karşı tüketicilerin daha etkin korunması amacıyla hazırlanan "Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" 1 Ağust
Bursa Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen "Kahramanmaraş Depreminden İş Sürekliliğine İlişkin Çıkarılan Derslerin Bursa'ya Yansıması" semineri; akademisy
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayına ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörlerinin güven endeksi verilerini açıkladı. Mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi, temmuz ayında bir önceki aya göre hizmet sektöründe yüzde 1,4, inşa
Dolar ve Euro yeni haftaya yükselişle başladı. Dolar bugün 47,30 TL bandının üzerinde hareket ediyor Spot
Altın piyasasında son dönemde yaşanan fiyat hareketliliği hem yatırımcıların hem de vatandaşların gündemindeki yerini koruyor. Küresel gelişmelerin etkisiyle dalgalanan altın fiyatları, yatırım kararlarının yanı sıra emlak ve otomotiv gibi farklı sektörle
Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Genel Merkezi'nde Genç HAKSİAD Yönetim Toplantısı gerçekleştirildi. HAKSİAD İstanbul Şube Başkanı Abdulbari Duman'ın başkanlık ettiği toplantıya, Genç HAKSİAD İstanbul Başkanı Furkan Yaşakan ile yönetimde göre
Filistin Konvoyu Ankara'da: "Gazze unutulmasın, Batı Şeria yeni bir Gazze olmasın" çağrısı
ABD'de siklospora salgınında ilk ölümler bildirildi
03Yozgat'ta karpuz hasadı başladı
04Bitlis'te Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
05Yalova'da durdurulan araçta tarihi eser niteliğinde objeler ele geçirildi
06Palamut avı yasağına uymayan 21 kişiye ceza
07Türkiye, Katar ve Mısır, siyonist rejimin Gazze'deki saldırılarını kınadı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük