Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Temmuz 2023 - 10:56 Yorum: 0

Çiftlik evine uyuşturucu baskını: 1 tutuklama

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri iş birliği ile Söke ilçesindeki bir çiftlik evine yapılan baskında yüklü miktarda uyuşturucu madde, 1 adet el y...

Çiftlik evine uyuşturucu baskını: 1 tutuklama

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri iş birliği ile Söke ilçesindeki bir çiftlik evine yapılan baskında yüklü miktarda uyuşturucu madde, 1 adet el yapımı piyade tüfeği, 1 adet tabanca, 3 adet av tüfeği ve 403 adet silah mühimmatı ele geçirilirken, gözaltına alınan şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Edinilen bilgiye göre, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı iş birliği ile uyuşturucu madde satışı ve kullanımının önüne geçilmesi için yapılan koordineli çalışmalar çerçevesinde operasyon için düğmeye basıldı. Savuca Mahallesi’nde A.G. isimli şüpheli şahsın çiftlik evine düzenlenen operasyonda yapılan aramalarda; 21,5 kilogram kubar esrar, 521 kök kenevir bitkisi, 48 kök kenevir tohumu, 2 adet esrar öğütme aparatı, 1 adet hassas terazi, 1 adet el yapımı piyade tüfeği, 1 adet tabanca, 3 adet av tüfeği, 403 adet silah mühimmatı ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan A.G. isimli şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber