Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Mart 2024 - 11:27 Yorum: 0

Samandağ’da şehit yakınları ve gaziler için iftar programı gerçekleştirildi

Hatay’ın Samandağ ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Kaymakam Emre Dündar’ın da katılımıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.Hatay’ın Samandağ...

Samandağ’da şehit yakınları ve gaziler için iftar programı gerçekleştirildi

Hatay’ın Samandağ ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Kaymakam Emre Dündar’ın da katılımıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Hatay’ın Samandağ ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Samandağ Kaymakamı Emre Dündar’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine, şehit aileleri ve gaziler davet edildi.

İlçedeki restoranda düzenlenen iftar programında konuşan Kaymakam Dündar, "Vatan için şehit olanlara rahmet, yakınlarına ve gazilere sağlık diliyorum. Ailelerle sohbet eden Dündar, şehit aileleri ve kahraman gazilerin daima yanında olduklarını" söyledi.

Düzenlenen programa, Samandağ Kaymakamı Emre Dündar, Koordinatör Kaymakamlar Alper Kırgıl ve İbrahim Ergin, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Onurkan Gülderen, Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, kurum müdürler ile şehit yakınları, gaziler ve yakınları katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber