SAMSUN (İHA) – Samsunspor’un başlattığı forma kampanyası, belediyeler tarafından desteklendi. Canik Belediyesi’nin başlattığı desteğe Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım, Tekkeköy, Terme ve Vezirköprü Belediyeleri de dahil oldu.Süper...
SAMSUN (İHA) – Samsunspor’un başlattığı forma kampanyası, belediyeler tarafından desteklendi. Canik Belediyesi’nin başlattığı desteğe Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım, Tekkeköy, Terme ve Vezirköprü Belediyeleri de dahil oldu.
Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’da yönetim tarafından forma kampanyası başlatıldı. Kampanyayı duyan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak kampanyaya destek verdi ve diğer belediye başkanlarının da destek olmasına öncü oldu. Başkan Sandıkçı, "Bu şehrin çocuklarına en güzel şanlı Samsunspor forması yakışır. Samsunspor’umuzun başlattığı anlam yüklü kampanyaya destek veriyoruz. Canik Belediyesi olarak gönlü güzel çocuklarımıza armağan edilmek üzere 100 adet şanlı Samsunspor forması satın alıyoruz. Kıymetli Başkanlarım İhsan Kurnaz ve Hamit Kılıç, sizler de bu güzel kampanyada var mısınız?" diye sordu.
Başkan Sandıkçı’nın çağrısına Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’tan cevap gelmezken, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz ise karşılıksız bırakmadı.
Belediye başkanlarından Samsunspor’a destek
Kampanyaya destek veren İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Samsunspor bizim canımız İbrahim Başkan. Kulübümüzün başlattığı bu anlamlı kampanyaya elbette destek vereceğiz. İlkadım Belediyesi olarak; Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümü münasebetiyle 101 adet şanlı Samsunspor forması satın alıyor ve ’Bu şehrin çocukları Samsunsporludur’ sözünü hayata geçirmek üzere genç Samsunsporlu kardeşlerimize hediye ediyoruz. Değerli Şenol Kul Başkanım, siz de bu anlamlı kampanyaya destek olmak ister misiniz?" dedi.
Başkan Şenol Kul da çağrıya kayıtsız kalmayarak, "Bu şehrin çocukları elbette Samsunsporludur İhsan Kurnaz başkanım ve bu şehrin çocuklarına en çok Samsunspor forması yakışır. Kırmızı-beyazlı sevdamız Samsunspor’umuzun başlattığı bu güzel kampanyaya bizde destek veriyoruz. Cumhuriyetimizin 101. yılı dolayısıyla Terme Belediyesi olarak bizde 101 adet formayı bu şehrin çocuklarına armağan ediyoruz. Kıymetli Başkanım Mustafa Candal sen de bu güzel kampanyada var mısınız?" diye konuştu.
Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal paylaşımlara, "Şehrimizin markası gururumuz, tutkumuz, sevdamız Samsunsporumuza tabi ki destek olacağız Şenol Kul Başkanım. Tekkeköy Belediyesi olarak; Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünde 101 adet Samsunspor forması satın alıyor ve ‘Bu şehrin Çocukları Samsunsporludur’ sözünü hayata geçirmek üzere genç Samsunsporlu kardeşlerimize hediye ediyoruz. Değerli Murat Gül Başkanım, siz de bu anlamlı kampanyaya destek olmak ister misiniz?" paylaşımında bulunarak Vezirköprü Belediye Başkanı Gül’ü davet etti. Başkan Gül de kampanyaya 101 adet forma alarak destekte bulundu.
Halit Doğan’dan 555 adet forma desteği
Samsunspor’un forma kampanyasına destek veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Samsun bizim sevdamız, Samsunspor ise baş tacımız. Türkiye Yüzyılı’nda, Cumhuriyet’in 101. yılında; Samsun’un da yüzyılı olması temennisiyle 555 formamızı satın alıyor, şehrimizin çocuklarına armağan ediyoruz. Kuzeyin kralında, Samsunumuzda bu şehrin çocukları Samsunsporludur" ifadelerini kullandı.
Şu ana kadar 3 bin forma satıldı, hedef 5 bin 555 forma satışı
Kulüp yetkilileri, forma kampanyasına destek veren tüm belediye başkanları ve iş insanlarına şükranlarını ilettiklerini belirtirken, 10 Kasım’a kadar sürecek kampanya kapsamında 5 bin 555 adet forma satışının hedeflendiği ifade edildi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Afyonkarahisar’da Okul Sporları ‘Küçükler Kız-Erkek Basketbol Grup Müsabakaları’ 8 ilden 14 takımın katılımıyla başladı.Müsabakanın açılış seremonisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda başladı. Organizasyona Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Burdur, E
Eskişehir’de motor sporları için antrenman sahası bulamadıkları için çevre illerdeki parkurlara gitmek zorunda kalan sporcular, yetkililerden sadece doğal bir etap ve çalışma alanı talep ediyor.Eskişehir’de motor sporlarına gönül veren profesyonel yarışçı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü sporcuları, geçen hafta mücadele ettikleri ulusal ve uluslararası organizasyonlarda farklı branşlarda dereceler elde etti.Mavi-beyazlı kulübün sporcuları tekvando, judo, güreş, voleybol, karate ve okçuluk bra
Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu, geleceğin taekwondocularına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen taekwondo an
28-29 Mart 2026 tarihlerinde Ankara Eryaman TOHM Atletizm Pisti’nde düzenlenen Artun Talay U14 Atmalar Türkiye Kupası’nda Kayserili sporcular önemli başarılara imza attı.Artun Talay U14 Atmalar Türkiye Kupası’nda 2013 doğumlu kızlar kategorisinde mücadele
Bingöl’ün Kiğı ilçesinde düzenlenen masa tenisi turnuvası, Kaymakam Hüseyin Çamkerten’in ilk servisi atmasıyla başladı.Kiğı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası başladı. Turnuvaya katılan Kaymakam Hüseyin Çamkerten, i
13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nın (Türkiye Open 2026) yedinci gününde Türk sporcular, 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 5 madalya elde etti.Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Türki
Bursaspor, Mardin 1969 Spor maçı öncesi hazırlıklarına başladı.Bursaspor, Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 31. haftasında sahasında oynayacağı Mardin 1969 Spor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenma
Lübnan Başbakanı Salam Washington'da Rubio ile görüştü
BUDO'nun 8 seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi
03Van'da havalimanında 2 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
04Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 36 şüpheli tutuklandı
05Düğün konvoyundaki sürücülere 566 bin lira ceza
06Dışişleri Bakanı Fidan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü
07Yozgat'ta aranan 33 kişi yakalandı
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor