Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 26 Ocak 2024 14:06 Yorum: 0

Samsunlu öğrenciler Alper Gezeravcı ile canlı söyleşi yapacak

Samsunlu üniversite öğrencileri Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile canlı söyleşi yapacak.Milli Uzay Programı’nın ilk ayağı olan, “İlk İnsanlı Uzay Misyonu” kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki ilk Türk astronot Alper...

Samsunlu öğrenciler Alper Gezeravcı ile canlı söyleşi yapacak

Samsunlu üniversite öğrencileri Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile canlı söyleşi yapacak.
Milli Uzay Programı’nın ilk ayağı olan, “İlk İnsanlı Uzay Misyonu” kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki ilk Türk astronot Alper Gezeravcı, 27 Ocak Cumartesi günü Samsun ile canlı bağlantı gerçekleştirecek. Alper Gezeravcı canlı bağlantıyla, ülkenin diğer gururu Tuva Cihangir Atasever ise yüz yüze olarak Samsun Üniversitesi öğrencileri ile söyleşide bir araya gelecek.
Ballıca Kampüsü’nde yapılacak canlı bağlantıda öğrenciler, Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile söyleşi yapma fırsatı bulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber