Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 17 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

Samsunspor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları başladı

Teknik Direktör Altın: "Artık dersimiz Karşıyaka. Sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz"

Samsunspor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları başladı

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu sahasında Karşıyaka ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Nuri Asan Tesislerinde, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, ısınma koşusu ve çift kale maç yaptı. 

Altın, antrenmanın ardından tesislerde düzenlediği basın toplantısında, şehirde bir karamsarlık olduğunu savundu. Bu karamsarlığın neden oluştuğuna bir anlam veremediğini belirten Altın, "İkinci devre 17 puan topladık. Yani 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet almışız. Bu başarısızlık mıdır? Benim gözümde muhteşem bir tablodur" dedi.

"Karamsar olmanın hiç anlamı yok" diyen Altın, "Bu takımın, taraftarının enerjisine ihtiyacı var. Benim görevden ayrılmam için üzerime oynanan oyunlar mı, var. Ben herkese saygı gösteriyorum, dimdik buradayım. Zaten bu ülkede işinde başarılı olan hep eleştirilir" ifadesini kullandı.

 Erhan Altın, Karşıyaka maçına değinerek, "Artık dersimiz Karşıyaka. Oyuncularıma Karşıyaka'nın maçlarını izlettirdim, hem teorik hem de pratik olarak dersimize iyi çalışacağız. Sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber