Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Mayıs 2024 - 20:25 GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2024 - 20:25 Yorum: 0

Amasra’da yangın: 2 kafe ve 3 büfe küle döndü

Amasra sahilinde yer alan bir kafeteryada başlayan yangın rüzgarın etkisiyle büyüdü.

Amasra’da yangın: 2 kafe ve 3 büfe küle döndü

Amasra sahilinde yer alan bir kafeteryada başlayan yangın rüzgarın etkisiyle büyüdü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine karşın 2 kafeterya ve 3 büfe küle döndü.

Bartın'ın Amasra ilçesinde Turgut Işık Caddesi üzerinde yer alan bir kafeteryada yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangında alevler başka bir kafeterya ile üç büfeye sıçradı. Yangına Amasra Belediyesi itfaiye ekipleri, Bartın Belediyesi itfaiye ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arozözler ve Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekiplerce müdahale edildi. Yangın sırasında oluşan ve ilçe sokaklarına yayılan yoğun duman nedeniyle belediye hoparlörlerinden vatandaşlara evlerinin pencerelerini kapalı tutmaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangında 2 kafeterya ve 3 büfe kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber