Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 06 Eylül 2023 - 09:27 Yorum: 0

Sanatçı Yudum, Tufanbeyli Belediye Başkanlığı’na adaylığını duyurdu

Türk Halk Müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarı Yudum Tatar, Tufanbeyli Belediye Başkanlığı’na aday olacağını belirtti.Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kuru Fasulye Festivali, 2-3 Eylül tarihlerinde gerçekleşt...

Sanatçı Yudum, Tufanbeyli Belediye Başkanlığı’na adaylığını duyurdu

Türk Halk Müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarı Yudum Tatar, Tufanbeyli Belediye Başkanlığı’na aday olacağını belirtti.
Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kuru Fasulye Festivali, 2-3 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. Festivalin son gününde Türk Halk Müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarı Yudum Tatar konser verdi. Konser sırasında vatandaşlarla sohbet eden Yudum, Tufanbeyli Belediye Başkanı Avukat Remzi Ergü’den beste aldığını söyledi. Başkan Ergü’nün bestelerini çok beğendiğini belirten Yudum, "Belediye başkanınızı biliyorsunuz. Zamanında avukat olmuş, ayrıca da bir besteler yapıyor. Aklınız hayaliniz durur. Öyle bir beste yazıp bestelemiş ki duyar duymaz sahiplendim onu ve şu anda aranjeleri başlıyor. Kendi kendime dedim, madem sen bizim mesleğe el attın, ben de buraya belediye başkanı adayıyım. Ben de buraya aday oluyorum. Bizim meslek elden gidiyor" dedi. .
Daha sonra sahneye çıkan Başkan Remzi Ergü, “Eğer halk seçerse Yudum Hanım başkanda olursunuz” dedi.
Sanatçı Yudum ve Başkan Ergü konuşmaların ardından sahnede konser verdi. Konser sonunda Başkan Ergü, sanatçıya yöreye ait kuru fasulye, çiçek ve kilim hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber