Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde küçükbaş hayvanlara yönelik çiçek ve veba aşılamasına başlandı.
Afyonkarahisar Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, aşılama çalışmasının Sandıklı ilçesinde hızla devam ettiği belirtildi. Açıklamada, "Sandıklı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Veteriner Hekimleri tarafından küçükbaş hayvanlarda çiçek ve veba aşıları yapılmaya devam ediliyor. Aşılamanın yanı sıra kimliklendirme ve kayıt altına alma çalışmaları da gerçekleştiriliyor" ifadelerine yer verildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.