Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 03 Şubat 2023 - 11:28 Yorum: 0

Şanlıurfa’da 101 kaçak göçmen yakalandı

Şanlıurfa'da yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 101 göçmen yakalandı.

Şanlıurfa’da 101 kaçak göçmen yakalandı

Şanlıurfa'da yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 101 göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yapan 2 organizatör ise gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akçakale ilçesinde şüphelinin adresinde arama yaptı. Yapılan aramada, yurda kaçak yollarla giriş yaptığı tespit edilen, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 101 düzensiz göçmen yakalandı. Bitkin ve aç olan göçmenlere, İl Jandarma Komutanlığına götürülerek yemek verildi. Karınları doyurulan kaçak göçmenler, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Göçmenlerin yasa dışı geçişlerini sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan organizatör M.Ş. ve S.D., jandarma karakoluna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber