Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 06 Ağustos 2022 - 14:28 Yorum: 0

Şanlıurfa’da sıcak hava bunaltıyor

Türkiye'nin en sıcak kentlerinin başında gelen Şanlıurfa'da sıcak havadan bunalanlar ücretsiz havuzlara akın etti.

Şanlıurfa’da sıcak hava bunaltıyor

Türkiye'nin en sıcak kentlerinin başında gelen Şanlıurfa'da sıcak havadan bunalanlar ücretsiz havuzlara akın etti.

Şanlıurfa'da kavurucu sıcaklar etkisini sürdürüyor. Kentte hava sıcaklığı 42 derecenin üzerine çıktı. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı ücretsiz yüzme havuzlarına koştu. Günlük binlerce kişinin faydalandığı yüzme havuzları sayesinde sulama kanallarında yaşanan boğulma vakalarının önüne geçiliyor.

"Sulama kanallarına değil havuzlara gelin"

Belediye havuzunda çalışan cankurtaran Abdurrahman Karabulut, "Günde buraya 500 ile bin arası çocuğumuz, gencimiz gelip 5 yıldızlı havuzlarımızda yüzüyorlar. Bazen duyuyoruz, sulama kanallarında boğulma vakaları oluyor. Yaz aylarında çocuklar serinlemek için girdiği sulama kanallarında boğuluyor. Kanallara girmek doğru değildir. Buradan gençlerimize sesleniyorum. Burada 3-4 cankurtaran arkadaşımızla sizlerin güvenli bir şekilde serinlemesi için çalışıyoruz. Gelin bu havuzlarda güvenli bir şekilde yüzmenin tadını çıkarın" dedi.

Havuzda serinleyen gençler ve çocuklar, ücretsiz bir şekilde sunulan hizmet için emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber