Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 02 Kasım 2023 - 15:59 Yorum: 0

SAP TechEd etkinliğinde yazılımcılara eğitim imkanı

Kurumsal uygulama yazılımları alanında faaliyet gösteren SAP, üretken yapay zeka uygulama geliştirme ve vektör veritabanı yeteneklerindeki yeniliklerin yanı sıra yapay zeka alanında yeni öğrenme fırsatları sunduğunu duyurdu.SAP SE, 2-...

SAP TechEd etkinliğinde yazılımcılara eğitim imkanı

Kurumsal uygulama yazılımları alanında faaliyet gösteren SAP, üretken yapay zeka uygulama geliştirme ve vektör veritabanı yeteneklerindeki yeniliklerin yanı sıra yapay zeka alanında yeni öğrenme fırsatları sunduğunu duyurdu.
SAP SE, 2-3 Kasım tarihinde Hindistan’da düzenlenen SAP TechEd etkinliğinde, her beceri seviyesindeki geliştiricilerin yapay zeka çağında işlerini güçlendirmelerini sağlamayı amaçlayan kapsamlı bir dizi üretken yapay zeka yeteneklerini ve gelişmelerini duyurdu.
SAP SE’nin Teknolojiden Sorumlu Şefi ve Yönetim Kurulu Üyesi Juergen Mueller, "Günümüzün dinamik teknolojisi ve işletme ortamı, her developer’ın bir yapay zeka geliştiricisi olması gerektiği anlamına geliyor. AI-infused destekli profesyonel kod araçlarından, SAP İşletme Teknoloji Platform’unda üretken yapay zeka uzantıları ve uygulamaları oluşturmaya yönelik tek noktadan hizmete kadar SAP TechEd’de başlattığımız yenilikler, yapay zeka devriminin kalbinde yer alan geliştiricileri destekliyor ve onlara işletmelerin çalışma şeklini dönüştürmek için ihtiyaç duydukları kaynakları sağlıyor" dedi.
Yapılan açıklamada, "Teknolojik inovasyonun hızlı temposu, yetenekli geliştiricilere yönelik küresel talebi artırdı ve SAP, buna paralel olarak öğrenme fırsatlarını da artırıyor. Şirket, 2025 yılına kadar 2 milyon profesyonelin becerilerini artırma ve halihazırda mevcut olan ücretsiz AI öğrenme içeriğini tamamlama taahhüdünün bir parçası olarak, bugün ABAP Cloud geliştirme modelini kullanan arka uç geliştiriciler için yeni rol tabanlı sertifikasyon ve ücretsiz öğrenme kaynaklarını başlattı. SAP BTP ve SAP S/4HANA üzerindeki ABAP geliştirme araçlarını kapsayan iki yeni öğrenme kaynağı SAP Learning sitesinde mevcut. Çevik ve buluta uyumlu işletme dönüşümü için tasarlandı, geliştiricilere şirketin temiz çekirdek stratejisiyle uyumlu buluta hazır uzantılar oluşturma becerileri kazandırıyor" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber