malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Haziran 2024 - 15:07 Yorum: 0

Satmak için getirdiği kurbanlığı rögar çukuruna düştü

Düzce’de hayvan pazarına satmak için getirdiği hayvanı rögar çukura düştü. Hayvanı boğulmasın diye mücadele ederken elleri yaralandı. İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmasını vatandaşlar film izler gibi izledi.Düzce’de hayvan pazarında...

Satmak için getirdiği kurbanlığı rögar çukuruna düştü

Düzce’de hayvan pazarına satmak için getirdiği hayvanı rögar çukura düştü. Hayvanı boğulmasın diye mücadele ederken elleri yaralandı. İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmasını vatandaşlar film izler gibi izledi.
Düzce’de hayvan pazarında hareketlik devam ediyor. Hayvan pazarına hayvanını satmak için getiren Abdurrahman Aksu ise hayvanının aksi çıkınca bir anda sahibini de sürükleyerek rögar çukuruna düştü. Hayvanı boğulmasın diye büyük çaba sarf ederken bir yandan da 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri geldi. Ekiplerin müdahalesiyle hayvan bulunduğu yerden çıkartılarak kurtarıldı.
Hayvan sahibi Abdurrahman Aksu ise “Bir tane kurbanım vardı onu getirdim oda buraya düştü. Hayvanı tutamadık bizi de çekti bizde düşsek bizde boğulacaktık, tutamadık. Çeke çeke geldi buraya düştü. Boğulmasın diye tutarken ellerim kanlar içinde kaldı, tutmasam boğuluyordu. Allah razı olsun arkadaşlarda yardım ettik tutuk kafasını yukarıya çektik” ifadelerinde bulundu.
Abdurrahman Aksu, hayvanını kredi çekip alıp besleyip satmak için getirdiği söyledi.
Kurtarma anını ise vatandaş film izler gibi izlediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri