Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Nisan 2024 - 13:24 Yorum: 0

Satranç şöleni TED Düzce Kolejinde yaşandı

mat” dedi.Türkiye Satranç Federasyonu Düzce İl Temsilciliği ve TED Düzce Koleji Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Ulusal Egemenlik Satranç Turnuvasına Düzce’den ve çevre illerden 160 sporcu katıldı. İki gün boyunca 3 ayrı kategor...

Satranç şöleni TED Düzce Kolejinde yaşandı

mat” dedi.
Türkiye Satranç Federasyonu Düzce İl Temsilciliği ve TED Düzce Koleji Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Ulusal Egemenlik Satranç Turnuvasına Düzce’den ve çevre illerden 160 sporcu katıldı. İki gün boyunca 3 ayrı kategoride yapılan turnuvada dereceye giren sporculara TED Düzce Okul Aile Birliği tarafından madalya ve ödülleri verildi. Sporcular ve aileleri Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da gönüllerince kutladılar.

Turnuvada dereye gerin öğrencilere ödülleri verildi;
8 yaş kategorisinde 1. Yiğit Alp Oğuz, 2. Ali Asaf Ayvaz, 3. Dursun Talha Toklu, 4. Selim Düşündü, 5. Toprak Aras Gül dereceye girdi.
En iyi kız oyuncu; 1. Alya Beyhan, 2. Bilge Yılmaz ve 3. Irmak Yeşil oldu.
10 yaş kategorisinde; 1. Yağız Eymen Bayram, 2. Oktay Yarımbaş, 3. Burak Ergün, 4. Feyza Nurgül Çelik ve 5. Elif Yaren Demirel dereceye girdi.
En iyi kız oyuncu; 1. Feyza Nurgül Çelik, 2. Elif Yaren Demirel, 3. Yağmur Gül oldu.
14 yaş kategorisinde; 1. Cengizhan Gecegezen, 2. Ahmet Kayra Toklu, 3. Işıl Yarımbaş, 4. Yalçın Eymen Özkazanç, 5. Furkan Özcan dereye girdi.
En iyi kız oyuncu; 1. Işıl Yarımbaş, 2. Elif Ulusoy ve 3. Sudenaz Kalaycı oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber