Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:02 81 ilde son 5 günde “Aranan Şahıslara Yönelik” düzenlenen “ÇEMBER-18” opera...07:59 Yargıtay’da Başkanlık ve Başsavcılık için iki seçim birden yapılacak06:18 Litvanya devlet başkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı04:22 İzmir’de sokakta silahlı saldırı: 1 ağır yaralı03:30 Kamerayı görünce gülümsedi, cezayı yiyince “Hayırlı olsun” dedi02:38 Kuvvetli yağışın etkili olduğu Hatay’da 2 ilçede eğitime 1 gün ara verildi02:28 “Alkol yok ki baba” dedi, hem 2.37 promil alkollü hem de ehliyetsiz çıktı02:08 Kuvvetli yağışın etkili olduğu Hatay’da eğitime kısmi olarak 1 gün ara veri...01:55 Kapıyı açıp taksiden indiği esnada otomobil böyle çarptı01:27 MHP, belediye başkanlarıyla kampa girecek01:11 Asker eğlencesinde silahlı ve bıçaklı kavga: 3 yaralı00:25 Kütahya’da 100 engelli annesi, 100 teşkilat mensubu ile birlikte evlerinde...00:25 Gaziantep’te cinnet getiren şahıs dehşet saçtı: 1 ölü, 2 ağır yaralı00:20 Sürüklenen lastik bottaki 22’si çocuk 47 göçmen kurtarıldı00:13 Tokat’ta facia gibi kaza: Kafa kafaya çarpışan araçlarda 7 kişi yaralandı00:07 Park halindeyken alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi00:06 Ankara’da tır devrildi: Anadolu Otoyolu’nun bir bölümü kapandı23:46 TDV Devr-i Alem Gençlik Fuarı’nın kapanışı Ankara’da gerçekleştirildi23:43 Katalonya’daki bölgesel seçimlerde Sosyalist Parti birinci oldu23:38 Burdur’da 64 yaşındaki adam evinde ölü bulundu
Spor 28 Nisan 2024 - 13:30 Yorum: 0

Şehir futbolunda dostluk rüzgarları

TFF 3. Lig’de play-off maçlarına çıkacak olan Elazığspor ile kümede kalma başarısı gösteren 23 Elazığ FK karşılıklı yayımladıkları mesajlarla birbirlerini kutladı.Elazığ’ın profesyonel lig ekipleri Elazığspor ile 23 Elazığ FK, TFF 3. L...

Şehir futbolunda dostluk rüzgarları

TFF 3. Lig’de play-off maçlarına çıkacak olan Elazığspor ile kümede kalma başarısı gösteren 23 Elazığ FK karşılıklı yayımladıkları mesajlarla birbirlerini kutladı.
Elazığ’ın profesyonel lig ekipleri Elazığspor ile 23 Elazığ FK, TFF 3. Lig’de normal sezon serüvenlerini tamamladı. 2. Grupta sezonu 2. olarak tamamlayan Elazığspor, resmi sayfası üzerinden yayımladığı mesajla 4. grupta kümede kalma başarısı gösteren 23 Elazığ FK’yı kutladı. Mesajda; “TFF 3.Lig 4.Grup’ta Sebat Gençlikspor’u mağlup ederek ligde kalmayı başaran 23 Elazığ Futbol Kulübü yönetimini, teknik heyetini ve futbolcularını tebrik ederiz” ifadeleri kullanıldı.
23 Elazığ FK Başkanı Tuncay Kaymak ise Elazığspor’u kutladığı mesajında, “Şehrimizi TFF 3. Lig 2. Grubu 2. sırada tamamlayarak gururlandıran Elazığspor’a play-off mücadelesinde yürekten başarılar dilerim” denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber