Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:15 Başkan Başdeğirmen: "Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu...01:09 Yozgat’ta kontrolden çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi: 1 yaralı01:06 Niğde’nin Çiftlik ilçesinde trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı
Yerel 28 Mart 2020 - 17:43 Yorum: 0

Şehirlerarası yolculuk komisyonu oluşturuldu

İçişleri Bakanlığının Korona virüs tedbirleri kapsamında şehirler arası otobüs yolcu taşımacılığı ile ilgili ek genelgesi ile durdurulan şehirler...

Şehirlerarası yolculuk komisyonu oluşturuldu

İçişleri Bakanlığının Korona virüs tedbirleri kapsamında şehirler arası otobüs yolcu taşımacılığı ile ilgili ek genelgesi ile durdurulan şehirler arası yolculuklar için Balıkesir Valiliği tarafından "Seyahat İzin Kurulu" oluşturuldu.

Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. "İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 28.03.2020 tarihli Korona virüs Tedbirleri/ Otobüs Seferleri konulu genelgesi gereği, Balıkesir Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulunca 28.03.2020 tarih ve 2020/11 sayılı kararı alınmış olup, ilgi genelgede belirtilen ek tedbirlere istinaden; İller arasında seyahat etmesi zorunlu olan vatandaşlarımız, valilerin/kaymakamların koordinesinde oluşturulacak Seyahat İzin Kuruluna başvurarak seyahat belgesi düzenlenmesi talebinde bulunacaklardır. Talebi uygun görülenlere kurul tarafından seyahat güzergahı ve süresini de içerecek şekilde "Şehirler Arası Otobüs Seyahat İzin Belgesi" düzenleneceği belirtilmektedir. Bu nedenle, Balıkesir il merkezinde zorunlu seyahat gerçekleştirecek vatandaşlarımız ile ilgili "Şehirler Arası Otobüs Seyahat İzin Belgesi" düzenlemek üzere, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Serdar Gökmenoğlu başkanlığında ve koordinasyonunda; Büyükşehir Belediye Başkanlığı Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. Müdürü Atınç Akıncı, Altıeylül İlçe Emniyet Müdür Vekili Güven Türkmen, İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Arzu Koç, Polis Memuru Bahadır Yılmaz, Polis Memuru İsa Ceylan, Polis Memuru Atakan Şahin, Polis Memuru Tamer Duvarcı, İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Kıdemli Başçavuş İhsan Çınar, Ticaret Odası Meclis Üyesi Atalay Yıldıran tarafından "Seyahat İzin Kurulu" oluşturulmuştur. Kurul, Balıkesir Şehirler Arası Otobüs Terminalinde oluşturulacak büroda göreve başlayacaktır" açıklaması yapıldı.

Bu oluşturulan kurul Balıkesir merkez için olup, diğer ilçeler de yukarıda belirtilen komisyonları kuracaklardır açıklaması yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber