Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Yerel 22 Nisan 2024 - 12:55 Yorum: 0

Şehit ailelerini yalnız bırakmıyorlar

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Şehitler Haftasında şehit ailelerini ziyaret ederek sohbet ettiler.AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve beraberindeki heyet, 15 Temmuz Gecesi Ankara Gölb...

Şehit ailelerini yalnız bırakmıyorlar

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Şehitler Haftasında şehit ailelerini ziyaret ederek sohbet ettiler.
AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve beraberindeki heyet, 15 Temmuz Gecesi Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen hain saldırıda şehit olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ı kabri başında dualarla yad etti. Ardından şehidin ailesi ile evinde bir araya geldi.
Şengüloğlu ve teşkilat mensupları daha sonra 6 Eylül 2015’te Dağlıca’da bölücü terör örgütü PKK tarafından askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonrası şehadete yürüyen Sözleşmeli Piyade Er Cihan Aksarı’nın ailesini ve 5 Şubat 2020’de Van’ın Bahçesaray ilçesinde katıldığı arama kurtarma çalışmalarında çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık’ın ailesini ziyaret etti. Şengüloğlu, "Rabb’im, şehitlerimizin makamlarını âlî eylesin, sizlere sabr-ı cemîl ihsan eylesin. Sizler şehitlerimizin bizlere emanetlerisin, sizlere hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız" dedi.
Milletvekili Ercan Öztürk ve beraberindeki AK Parti heyeti ise 4 Eylül 2020 tarihinde Suriye’de insani yardımda bulunan Kızılay aracına düzenlenen saldırıda şehit olan Mehmet Arif Kıdıman’ın ailesini ziyaret etti.
Öztürk ve teşkilat mensupları ardından 6 Şubat depreminde şehit olan Turan Uğurlu’nun Düzce’de yaşayan ailesi ve 24 Ekim 2018’de Erzincan’da operasyona giderken bindiği aracın devrilmesi sonucunda şehit olan Uzman Çavuş Furkan Kaplanbaba’nın ailesi ile bir araya geldi.
Ziyaretlerde, şehitlerin ailelerine başsağlığı dileyen Ercan Öztürk şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Öztürk, şehitlerin vatanları için gösterdikleri fedakarlık ve kahramanlığı unutamadıklarını vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber