Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 25 Şubat 2022 - 16:38 Yorum: 0

Şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Cevher’in ismi kütüphaneye verildi

HAKKARİ (İHA) – Hakkari'deki Kazım Karabekir İlk ve Ortaokulunda, Şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher Kütüphanesi açıldı.

Şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Cevher’in ismi kütüphaneye verildi

HAKKARİ (İHA) – Hakkari'deki Kazım Karabekir İlk ve Ortaokulunda, Şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher Kütüphanesi açıldı.

Şehit Cevher Kütüphanesi; İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar'ın eşi Gökşen Pınar, İl Emniyet Müdür yardımcıları Savaş Şimşek ve Fatih Soysal, Milli Eğitim Şube Müdürü Oktay Kızılkaya, N. Erbakan Üniversitesi ultrAslan Öğrenci Topluluğu, öğretmen ve öğrencilerin katılımlarıyla düzenlenen törenle açıldı.

Kütüphanenin açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, "Kütüphanelerimizi birlikte dolduralım, yavrularımıza yeni ufuklar açalım" sloganıyla çocuklarımızın daha fazla kitapla buluşması için yönetici, öğretmen ve okul-aile birliklerimizin yanında, Hakkari Emniyet Müdürlüğümüz gibi kurum, kuruluşlarımız ve hayırseverlerimizin kitap kampanyalarıyla kütüphanelerimizi zenginleştirmek için desteklerini sürdürmeleri bizleri mutlu ediyor. Valimizin himayelerinde başlatmış olduğumuz; "Bir Kitap Bir İnsan', "Her Ev Bir Okul" gibi projelerimiz kapsamında, öğrencilerimizi ve vatandaşlarımızı kitap okumaya teşvik etme noktasında ve eğitime verilen desteklerden dolayı paydaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Emniyet Müdürünün eşi Gökşen Pınar da, "Bizler çocuklarımıza dokunmak istiyoruz, çocuklar polisleri seviyor, kitap konusunda Emniyet Müdürümüz çok hassas, çok iyi bir okuyucu, çocukların kitap okumalarını yakinen takip ediyor. Öğrencilerimize desteğimiz sürecek" dedi.

Müdür Gür, Emniyet Müdürünün eşi Gökşen Pınar ve beraberindekiler, öğrencilerle birlikte aynı masaları paylaşarak satranç oynadılar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber