Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 06 Mayıs 2024 - 16:21 Yorum: 0

Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay A takımını belirlemeye başladı

Son yerel seçimlerde Şehzadeler Belediye Başkanı seçilen Gülşah Durbay, belediye başkan yardımcılarını belirlemeye başladı.Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, siyasi birikimleri ve deneyimleriyle dikkat çeken isimler Yenal Yıldı...

Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay A takımını belirlemeye başladı

Son yerel seçimlerde Şehzadeler Belediye Başkanı seçilen Gülşah Durbay, belediye başkan yardımcılarını belirlemeye başladı.
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, siyasi birikimleri ve deneyimleriyle dikkat çeken isimler Yenal Yıldırım ile Hakan Şimşek’i siyasi belediye başkan yardımcıları olarak belirledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Durbay "Siyasi belediye başkan yardımcılıklarına Yenal Yıldırım ve Hakan Şimşek gibi deneyimli isimleri getirerek, Şehzadeler’in kalkınması ve refahı için güçlü bir ekibimiz olduğunu göstermek istedik. Başkan yardımcılarımız Yenal Yıldırım İnşaat Mühendisi, Hakan Şimşek ise mali müşavir olarak alanlarında son derece deneyimli, tecrübe sahibi ve kendilerini ilçemizde zaten kabul ettirmiş isimlerdir. Tecrübe ve mesleki bilgi birikimlerini şimdi Şehzadeler Belediyesi ve Şehzadeler halkı için kullanacaklardır. Her iki başkan yardımcımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Halkımızın desteği ve güveniyle, birlikte daha yaşanabilir bir Şehzadeler inşa etmek için kararlılıkla çalışacağız. Herkesi kucaklayan, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla ilçemize hizmet etmek en büyük hedefimiz." dedi.
Yıldırım ve Şimşek’in atanmasıyla birlikte belediye yönetimindeki ekip güçlenirken, yerel hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber