Şehzadeler Belediyesi, Kahramanmaraş Andırın ve Adıyaman'da depremzedeler için verdiği sıcak yemek hizmetini Şehzadeler'deki depremzedeler için de veriyor.
Şehzadeler Belediyesi, Kahramanmaraş Andırın ve Adıyaman'da depremzedeler için verdiği sıcak yemek hizmetini Şehzadeler'deki depremzedeler için de veriyor. Şehzadeler Aşevinde hazırlanan iftarlıklar, depremzedelerin yanı sıra ilçede yaşayıp kendi yemeğini yapamayacak durumda olan hasta ve yaşlılara da ulaştırılıyor.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Aşevinde Ramazan vesilesiyle yaşanan hummalı çalışmaları yerinde inceledi ve çalışmalara destek verdi. Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketlerinin ardından depremzedeler için adeta seferberlik ilan eden Şehzadeler Belediyesi, deprem bölgesinde verdiği sıcak yemek hizmetlerini Şehzadeler ilçesindeki depremzedeler için de veriyor. Aşevinde hazırlanan yemekler, depremzedelerin adreslerine götürülerek teslim ediliyor.
"Bizim ulaşamadığımız depremzedeler bize ulaşsın"
Aşevindeki hazırlıkları inceleyen ve çalışmalara destek veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, şöyle konuştu:
"Şehzadeler Belediyesi olarak yapıp Türkiye Diyanet Vakfı ile birlikte işletmek için dizayn ettiğimiz aşevimizdeyiz. Hummalı bir çalışma var. Üç çeşit yemekler yapıldı, kaplara konuluyor, dağıtımları yapılacak. Manisa Şehzadeler ilçemizde misafirimiz olan depremzede kardeşlerimize iftarlıklarını Şehzadeler Belediyesi olarak ulaştırıyoruz. Yine depremzede kardeşlerimizin yanı sıra kendi yemeğini kendisi yapamayacak durumda olan yaşlı, hasta Şehzadeler sakinlerine de iftar yemeklerini evlerine ulaştırıyoruz. Buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Şehzadeler ilçemizde yaşayan depremzede vatandaşlarımızdan ola ki bizim ulaşamadığımız kişiler varsa ve talep ediliyorsa 444 90 45 Beyaz Masamızı arayarak talepte bulunabilirler. Her gün iftar yemeklerini biz belediye olarak evlerine getireceğiz. Yine aynı şekilde kendi yemeğini yapamayacak durumda olan hasta ve yaşlılarımız da başvurursa onlara da hem Ramazan'da iftarlarını hem de Ramazan sonrasında sıcak yemeklerini ulaştıracağız."
"Adıyaman ve Andırın'da iftar sofraları kuruyoruz"
Ramazan ayında yaptıkları çalışmaların bununla sınırlı olmadığını hatırlatan Başkan Çelik, "Depremin üçüncü gününden beri Adıyaman Merkez Eğriçay Milet Bahçesinde aşevi hizmeti veriyoruz. Her gün 5 bin kişiye sıcak yemek ve kahvaltı çıkardık. Ramazan'da da yine 5 bin kişilik iftar soframızı Adıyamanlı kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Yine 5 bin kişiye sahur ikramında bulunuyoruz. Bununla birlikte Kahramanmaraş Andırın ilçemizde de yine iftar çadırımızı kurduk. Her gün bin Maraşlı kardeşimize iftar ikramında bulunuyoruz. Şu anda yaklaşık 6 bin 500-7 bin kişilik bir iftar menüsünü Şehzadeler Belediyesi olarak sunuyoruz. Bu noktada katkıda bulunan hayırseverlerimize de teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
"Çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakmayacağız"
Sıcak yemek hizmetinin yanı sıra gıda kolisi hazırlayarak bunları da ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklarını kaydeden Başkan Çelik, "Binlerce erzak kolisi hazırladık. Bunları da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya başladık. Çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakmayacağız. Kimse var mı sorusuna biz buradayız, devlet burada, belediye burada şeklinde cevabı vermiş olacağız. Bu hummalı çalışmaya katkıda bulunan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Herkesin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ediyorum" diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkan Vekili ve DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ile DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar’ı kabul etti. Görüşme sonrası yapılan ortak açıklamada sürecin 2. aşamasına geçildiğ
MHP Lideri Bahçeli: "Pervin hanım açıklıkla ifade ettiler her cümlesine imzamı atıyorum"
ABD Hazine Bakanlığı, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun eşinin 3 yeğenine, Maduro ile bağlantılı bir iş adamına ve Venezuela’dan petrol sevkiyatı yapan 6 şirkete yeni yaptırımlar uygulandığını duyurdu.ABD hükümeti, Venezuela yönetimini yönelik b
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Barış ve Güven Forumu’nda yaptığı konuşmada, "Barışın tesisine yönelik tüm aşamalara Filistinlilerin dahil olmasını ve katkı vermesini elzem görüyoruz. Nihai hedef ise iki devletli çözümdür. Bunun formülü Filistinli kar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ’Uluslararası Barış ve Güven Forumu’na katılmak üzere Türkmenistan’a geldi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ’Uluslararası Barış ve Güven Forumu’na katılmak üzere Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’a geldi. Erdoğan, Aşk
NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Rusya’nın bir sonraki hedefinin kendileri olduğunu savunarak, "Rusya, beş yıl içinde NATO’ya karşı askeri güç kullanmaya hazır hale gelebilir" dedi.NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Almanya’da Münih Güvenlik Konferansı (MSC
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Uluslararası Barış ve Güven Forumu"na katılmak üzere TUR uçağıyla Türkmenistan’a gitti.Erdoğan’ı Esenboğa Havalimanı’ndan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ile Ankara Valis
Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Kentsel Dönüşüm Ofislerimiz kentsel dönüşüm süreçlerinde iletişimin en güçlü adresi oluyor. Samsun’umuzu, Samsun’da yaşayan, kalbi Samsun ile atan kıymetli hemşehrilerimizle birlikte dönüştüreceğiz" dedi.Samsun Bü
Çorum’da refüje çarpan otomobil yan yattı: 1’i bebek, 3 yaralı
Şırnak’ta şüpheli ölüm: Araç içinde ölü bulundu
03Beton mikserine çarpan sürücü hayatını kaybetti
04Lüks otomobil kamyona ok gibi saplandı: 1 ölü, 2 yaralı
05TEM’in Bolu geçişinde tipi şeklinde kar yağışı
06Karabük’teki şüpheli ölümde 1 kişi tutuklandı
07Kastamonu’da iki grup arasında kavga: 1’i ağır 2 yaralı
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Tümosan Konyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük