Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Aralık 2022 - 13:53 Yorum: 0

Selçuk Belediyesinden ihtiyaç sahibi ailelere yakacak desteği

Selçuk Belediyesi, soğuk kış günleri yaklaşırken ihtiyaç sahibi ailelere yakacak odun dağıtımı yaptı, 909 aileye toplam 727 bin 200 TL tutarında yakacak...

Selçuk Belediyesinden ihtiyaç sahibi ailelere yakacak desteği

Selçuk Belediyesi, soğuk kış günleri yaklaşırken ihtiyaç sahibi ailelere yakacak odun dağıtımı yaptı, 909 aileye toplam 727 bin 200 TL tutarında yakacak fişi verildi.

Selçuk Belediyesi, bu yıl hayata geçirilen yeni bir uygulama ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımı yapmaya başladı. Görevliler tarafından dağıtılan 800 TL tutarındaki fişlerle ihtiyaç sahibi ailelerin, anlaşmalı oduncular ile iletişime geçerek yakacak odunlarını temin edebileceği bildirildi. Bu çerçevede 909 aileye toplam 727 bin 200 TL tutarında yakacak fişi verildiği bildirildi.

Öte yandan Selçuk Belediyesi, yılın her döneminde Efeslim Kart ile sosyal dayanışmayı büyütmeye devam ediyor. Efeslim Kart aracılığıyla 2022 yılı içerisinde devam eden süreçte; 94 kişiye yemek kartı, 290 kişiye alışveriş kartı hizmeti verildiği, diğer yandan sosyal market aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara da kıyafet desteğinin verilmeye devam edildiği aktarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber