Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 05 Temmuz 2023 - 12:33 Yorum: 0

Karslı çocuklar yüzme eğitimi alacak

Kars’ta yüzlerce çocuk yüzmeyi öğrenecek. Geleceğin milli yüzücüleri Kars’tan çıkacak.Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları çerçevesinde yüzlerce öğrenci yüzme eğitimi almaya başladı.Kar...

Karslı çocuklar yüzme eğitimi alacak

Kars’ta yüzlerce çocuk yüzmeyi öğrenecek. Geleceğin milli yüzücüleri Kars’tan çıkacak.
Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları çerçevesinde yüzlerce öğrenci yüzme eğitimi almaya başladı.
Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yaz döneminde yüzlerce çocuğun verimli ve keyifli bir yaz dönemi geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
18 farklı branşta, 31 antrenör 27 eğitim görevlisi ile öğrencilerin başvuru yaptığı Yaz Spor Okulları için kayıtlar devam ederken öğrenciler, uzman eğitmenler eşliğinde yüzme öğrenecek.
Halitpaşa Mahallesinde bulunan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’na gelen öğrenciler ve veliler, seçmelere katıldı. Antrenör Ahmet Daştan tarafından yapılan bilgilendirme sonucu öğrenciler yaş gruplarına göre ayrıldı. Kurslar Salı-Perşembe ve Çarşamba-Cuma günleri olarak haftada 2 gün olarak devam edecek.
Yüzlerce öğrencinin müracaat ettiği yüzme kursunda hem yaz tatili daha eğlenceli hale gelecek, hem de öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber