Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 08 Mayıs 2024 - 21:47 Yorum: 0

Semih Kılıçsoy: "Bu sezon istediğimiz gibi geçmedi ama önümüzde kupa finali var"

Beşiktaş’ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, bu sezonun istedikleri gibi geçmediğini ama önlerinde Ziraat Türkiye Kupası Finali olduğunu ve ona odaklandıklarını söyledi.70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enle...

Semih Kılıçsoy: 'Bu sezon istediğimiz gibi geçmedi ama önümüzde kupa finali var'

Beşiktaş’ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, bu sezonun istedikleri gibi geçmediğini ama önlerinde Ziraat Türkiye Kupası Finali olduğunu ve ona odaklandıklarını söyledi.
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri sahiplerini ödüllerini aldı. Tören öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş’ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, "Bu sezon istediğimiz gibi geçmedi ama önümüzde kupa finali var. Onu düşünüyoruz, oraya odaklıyız. Kendi açımdan da iyi geçiyor. İyi bir performans verdiğimi düşünüyorum. İnşallah böyle devam edecek" şeklinde konuştu.
Transferle ilgili sorulan soruya ise Kılıçsoy, "Ben bu konularla ilgilenmiyorum. Kulübümüm çıkarları doğrultusunda, her zaman kulübüme göre hareket ediyorum" diye cevap verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber