Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mart 2023 - 12:28 Yorum: 0

Seramik yarışması ödülü NEVÜ’nün

İstanbul'da düzenlenen Ulusal jürili "Hanterra Seramik Yarışması"na katılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi...

Seramik yarışması ödülü NEVÜ’nün

İstanbul'da düzenlenen Ulusal jürili "Hanterra Seramik Yarışması"na katılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Seramik ve Cam Bölümü'nden öğretim elemanı ve öğrenciler başarı elde etti.

"Hanterra Seramik Yarışması 2023"ün ödül töreni ve sergi açılışı İstanbul Jeanne D'Arc Sergi ve Konferans Salonu'nda düzenlendi. Yarışmanın ödül töreninde, NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Arş. Gör. Ferit Cihat Sertkaya "Anatolian Pots" adlı kapaklı kap ile başarı ödülü alarak birinci olurken, Doç. Dr. Betül Aytepe Serinsu "Bir Zamanlar Taştım" ve 2. sınıf öğrencisi Banu Aktekin "Doğadan" adlı kapaklı kap eserleriyle "Sergileme Ödülüne" layık görüldü. NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin yarışmaya katılarak üniversiteyi ve şehri başarılı bir şekilde temsil eden, ortaya koydukları eserleriyle ödüle layık görülen eser sahiplerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yarışma sergisi, 2 Nisan 2023 tarihine kadar İstanbul Jeanne D'Arc Sergi ve Konferans Salonu'nda tüm sanatseverlere açık olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber