Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 15 Nisan 2022 - 10:08 Yorum: 0

Serdivan Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Serdivan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vektörle mücadele çerçevesinde ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına başladı.

Serdivan Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Serdivan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vektörle mücadele çerçevesinde ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına başladı.

Serdivan Belediyesi, ilaçlama sezonunun başlamasıyla birlikte öncelikle larva üremesinin engellenmesine yönelik çalışmayla özellikle sineklerin üreme yerleri olan kaldırım, yol kenarları ve kanalizasyon kapaklarının olduğu bölgelerde ilaçlama çalışmalarına başladı. Konuya ilişkin Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise ilaçlama çalışmalarında insana, doğaya, diğer canlılara zarar vermeyen, Dünya Sağlık Örgütü'nün tavsiye ettiği ve Sağlık Bakanlığı'nın izin verdiği ruhsatlı ilaçların kullanıldığı belirtilirken, çalışmaların hava şartlarına bağlı olarak ilçe genelinde devam edeceği vurgulandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber