12 yılda Malatya’nın hangi sorunu çözülmüş?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya'nın tüm sorunlarının muhalefet partisinin sayesinde gündeme geldiğini savundu.

MALATYA - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya'nın tüm sorunlarının muhalefet partisinin sayesinde gündeme geldiğini savundu.

CHP Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, beraberindeki heyetle Doğanşehir ilçesi Polat Mahallesi'ni ziyaret eden Ağbaba, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ağbaba, Malatya'nın tüm sorunlarının muhalefet partisinin sayesinde gündeme geldiğini savunarak, "Biz konuşmazsak sorunları dile getiren başka kimse yok. Malatya, Türkiye'de en çok tarım ürününün üretildiği kentlerden biri. Bu kentin tarımla ilgili probleminin olmaması lazım. Su olmadan ağaç yetişir mi? Su olmadan tarım olur mu? 12 yıldır en çok oy verdiğiniz parti, AKP. AKP, tarım kentinin su sorununu bile çözememiş" ifadesini kullandı.

Malatya gibi tarım kentinin su sorununun bile çözülememesinin içler acısı bir durum olduğunu savunan Ağbaba, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüştüğünü ve Eroğlu'nun konuyla ilgileneceğini söylediğini kaydetti.

Siyaset Haberleri

Hamas heyeti İsrail’in teklifine yanıt vermek için yarın Mısır’a gidecek
Hamas: “Netanyahu anlaşmaya varmakla ilgilenmiyor"
CIA Başkanı Burns, ateşkes için Mısır’da
AK Partili Yılmaz: "31 Mart’ta sandıkta milletimiz bize bir şeyler söyledi bunun üzerinde çalışmaya başladık"
Yapay zeka ile sel simülasyonu oluşturuldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tek gayemiz Batı’nın koşulsuz askeri ve diplomatik desteği ile kontrolden çıkan Netanyahu yönetimini ateşkese zorlamak"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze’ye en çok yardım yapan ülkeyiz."
AK Parti İl Başkanı Ökten’den açıklama; Sadece Koçarlı Belediyesi’nden ücret aldım belediye şirketinden almadım
Erbakan: "İsrail ile ticaretin kesilmesi olumlu"
Bursa Ülkü Ocakları’ndan 3 Mayıs için anlamlı sergi