13 yaşındaki çocuk kazada öldü, sürücü kayıp

13 yaşındaki çocuk ailesi ile iftar için geldiği Samsun'da kimliği belirsiz sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

13 yaşındaki çocuk ailesi ile iftar için geldiği Samsun'da kimliği belirsiz sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Samsun'un Canik ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde geçen Pazar akşamı saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Ortaokul 8. sınıfa geçen ve Samsun'un Çarşamba ilçesinde ikamet eden 13 yaşındaki Berkan Bozdağ, ailesi ile birlikte Samsun'daki halasına iftara gitti. İftarın ardından evin önünde semaver yakıp çay içmek isteyen aile fertlerinden Berkan Bozdağ'a plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir araç çarptı. Kimliği belirsiz sürücü olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken, ağır yaralanan ve özel bir hastaneye ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Berkan Bozdağ, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün hayatını kaybetti.

Polis araç sürücüsü bulmak için seferber oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Asayiş Haberleri

Samsun’da Cansu öğretmen kansere yenildi
Otel odasında silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Tavşanlı’da Köylere Hizmet Götürme Birliği yeni sezona hazır
CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Eski Bakan Erdoğan Bayraktar’a hakaret ettiği iddiasıyla ve milletvekili dokunulmazlığı olmadığı gerekçesiyle ‘sanık’ sıfatıyla yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcıl...
Akşehir’de uyuşturucu operasyonu
Konya’da sahte alkollü içki satan şahıs tutuklandı
Çin’de otoyol faciasında can kaybı 48’e yükseldi
Satın aldığı ev çöp ev çıktı
Şırnak merkezli 15 ilde dolandırıcılık operasyonu: 32 gözaltı
MSB: “Hudutlarda son bir haftada yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 364 şahıs yakalanmıştır.”