1461 Trabzon, beraberliğe üzüldü

Teknik Direktör Zıvalıoğlu: 'Baskılı, iyi pas yapan, mücadele eden bir takım olmamıza rağmen ligde ilk 5 takım arasına girmek adına önemli 2 puan kaybettik'

TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, deplasmanda Pendikspor ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'un Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, baskılı, iyi pas yapan, ligde ilk 5 takım arasına girmek adına önemli 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Zıvalıoğlu, Pendikspor karşılaşmasına, rakiplerinin gücünü bilerek hazırlandıklarını belirterek, "Ligde en fazla gol atan takım olan rakibimizin gücünü bilerek çalıştık. İlk yarıda tek kale oynamamıza rağmen bulduğumuz mutlak gol pozisyonlardan yararlanamadık ve ilk yarı 0-0 sona erdi" dedi.

İkinci yarıya da hızlı başladıklarını ifade eden Zıvalıoğlu, "Rakip kalede aradığımız golü 58. dakikada bulduk ve 1-0 öne geçtik. Bu gol sonrasında iyice oyun üstünlüğünü ele almamıza rağmen 70. dakikada çok kötü bir gol yedik ve skor eşitlendi. Buna rağmen maçın kontrolünü sürekli elimizde tuttuk. Rakip alanda iyi oynadık. Baskılı, iyi pas yapan, mücadele eden bir takım olmamıza rağmen ligde ilk 5 takım arasına girmek adına önemli 2 puan kaybettik" diye konuştu.

Zıvalıoğlu, 9-10 haftadır takımda gözle görülür bir yükseliş olduğunu kaydederek, "Bu süreç içerisinde puan kaybettiğimiz müsabakalar dahil, oyuna hükmeden, iyi oynayan, her alanda baskı yapan ve üstünlüğünü rakibe kabul ettiren takımdık. Kalan 7 haftalık süreçte de koşan, kazanmak için sahada her şeyini veren bir takım olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi: MSK: 66 - Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler: 60
Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı
Bakan Bak’tan Galatasaray Erkek Sutopu Takımı’na tebrik
Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da şampiyon oldu
Çağdaş Atan: "Avrupa’ya gidebilmek için ipler bizim elimizde"
İsmail Kartal: "Son maça kadar iddiamızı sürdürmeyi istiyoruz"
Volkan Demirel: "İstifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı"
Serdar Topraktepe: “Hakem takdir haklarını Fenerbahçe’den yana kullandı”
Kütahya Diriliş Spor Kulübü okçularından Türkiye üçüncülüğü
Fenerbahçe derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı