15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fenerbahçe bayrağı asıldı

Türk Hava Yolları (THY) Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'nin bayrağı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde dalgalanmaya başladı.

Türk Hava Yolları (THY) Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'nin bayrağı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde dalgalanmaya başladı.

Fenerbahçe'nin THY Euroleague'de şampiyon olması sonrası Valilik izniyle Sarı-Lacivertli logolu dev bayrak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asıldı. Alınan izin doğrultusunda Fatih Sultan Mehmet köprüsüne de Fenerbahçe bayrağının asıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yapılan yazılı açıklamada, "Sarı-Lacivertli dev Fenerbahçe bayrakları, Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Genel Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden alınan izinle, Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlayan 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine, Stat Müdürlüğümüz tarafından asıldı. Bayrakların köprülere asılması sırasında gerek Karayolları Genel Müdürlüğü gerekse İstanbul Emniyet Müdürlüğü Boğaziçi Köprü Koruma Şube Müdürlüğü personeli de kulüp personellerimize yardımcı oldu" denildi.

Türkiye Haberleri

Özyiğit, 32 mahalle muhtarıyla buluştu
Sosyal medya yorumlarına, ürettiği 4 metrelik ekmekle cevap verdi
İGA: "Uçuş trafiği ve operasyon sorunsuz bir şekilde devam etmektedir"
Dragos Su Sporları Merkezi’nde her ay 164 vatandaş ücretsiz eğitim alıyor
Balıkesir Büyükşehir, OSB 3. Etap yol çalışmalarına hız verdi
Endemik vadi öğrencilerle parlıyor
Kocasinan, ihalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti
Kuyucak’ta atık getiren üretici sıvı gübre ile ödüllendirildi
Serbest Bölge’de yeni yönetimin ilk toplantısını gerçekleştirildi
Tarsus Belediye Meclisinin gündeki ’halk ekmek’ ve borçlar oldu