15 yıllık emekliler dernek binasına ecrimisil bedeli istendi

Zonguldak'ta 2006 yılında işadamları katkılarıyla yapılan Zonguldak Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği binası için ecrimisil bedeli istendi.

Zonguldak'ta 2006 yılında işadamları katkılarıyla yapılan Zonguldak Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği binası için ecrimisil bedeli istendi. Dernek Başkanı Mustafa Sarıoğlu, emekliler derneğine valilik tarafından gönderilen ecrimisil yazısına tepki göstererek dönemin bakanı Murat Başesgioğlu'nun binanın açılışını yaptığını hatırlattı.

Mustafa Sarıoğlu, "Önceki gün Zonguldak Valiliği tarafından bizlere dernek binası ile alakalı ecrimisil yazısı gönderildi. Ben devletime inanıyor ve güveniyorum. Dönemin valisi ve dönemin il başkanı Hamdi Uçar ile görüştüm emeklilerin uzun kuyruklar sonrası yardım istedik. Bakan Murat Başeskioğlu geldi bu binanın açılışını yaptı. Dönemin valisi bizlere buraya gösterdi. Biz valimizin lafıyla buraya geldik. İşadamlarımızın destekleri ile bu bina yapıldı. Şimdi biz işgalci durumuna düştük. Emeklilere bu yapılmaz. Ben yetkililerinden bu konuda destek istiyorum" dedi.

Türkiye Haberleri

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı
ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamlandı
Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Efeler’de 1 Mayıs kutlamaları
Mersin’de 1 Mayıs coşkuyla kutlandı
İsrail, 7 Ekim’den bu yana ilk kez Erez Sınır Kapısı’nı Gazze’ye insani yardım için açtı
Başkan Aydın 1 Mayıs’ı emekçilere birlikte kutladı
Uşak’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerle kutlandı
Alanya’da 1 Mayıs kutlaması
Hak-İş Genel Başkanı Arslan: "1 Mayıs, işçi iradesinin ve insan olma onurunun yükseldiği gündür"