150 tabutla çektiği “Son Nokta” filmini şehit ailelerine armağan etti

Karabük'te Cihan Aslan isimli genç ile arkadaşlarının çektiği ve şehit ailelerine armağan ettiği 'Son Nokta' adlı kısa filmin galası yapıldı.

Karabük'te Cihan Aslan isimli genç ile arkadaşlarının çektiği ve şehit ailelerine armağan ettiği "Son Nokta" adlı kısa filmin galası yapıldı.

Mayıs ayında kent meydanında üzerinde Türk bayrağı bulunan 150 tabut ile çekilen "Son Nokta" isimli film, son günlerde ülkede yaşanan olayları konu alarak özel bir tim amirinin başından geçenleri anlatıyor.

Kısa metrajlı filmi Peygamber Efendimiz zamanında gerçekleşen bir olaydan esinlenerek kaleme aldığını ifade eden Cihan Aslan, film genel olarak son dönemde Türkiye'nin yaşadığı karanlık günleri konu alırken filmde bu karanlık günlere ışık tutacak bölümlerin dikkat çektiğini kaydetti.

Filmin çekimlerine yaklaşık 7 ay önce başladıklarını aktaran Cihan Aslan, filmin galasını Safranbolu'da bulunan bir sinema salonunda gerçekleştirdiklerini belirterek, "Filme başladığımızda ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kastedenlere karşı yapılan operasyonlar bazı kesimler tarafından dünyaya yanlış lanse ettiriliyordu. Öyleyse bizim de söyleyeceğimiz bir kaç sözümüz olsun istedik. Dünya bunları bizden öğrensin istedik. Tabi ne kadar başarılı oluruz onu bilemem ama en azından hakkın yanında olalım istedik. Şehit ailelerimizi unutmadık. Onlara da ahde vefa borcu olarak bu kısa filmi armağan ediyorum" dedi.

Türkiye Haberleri

Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Efeler’de 1 Mayıs kutlamaları
Mersin’de 1 Mayıs coşkuyla kutlandı
İsrail, 7 Ekim’den bu yana ilk kez Erez Sınır Kapısı’nı Gazze’ye insani yardım için açtı
Başkan Aydın 1 Mayıs’ı emekçilere birlikte kutladı
Uşak’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerle kutlandı
Alanya’da 1 Mayıs kutlaması
Hak-İş Genel Başkanı Arslan: "1 Mayıs, işçi iradesinin ve insan olma onurunun yükseldiği gündür"
Hem kaynaştılar, hem eğitim aldılar hem de bayramlarını kutladılar
Kocaeli’de sokak hayvanları ile ilgili alınacak tedbirler