2 kişiyi öldürüp kaçarken JASAT timlerine yakaladı

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde aralarında husumet bulunan 2 akrabasını av tüfeği ile öldürüp kaçan şahsı JASAT timleri yakaladı.

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde aralarında husumet bulunan 2 akrabasını av tüfeği ile öldürüp kaçan şahsı JASAT timleri yakaladı.

Olay, Bigadiç ilçesi Yeşildere Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir şahsın 2 akrabasını ateşli silah ile öldürdükten sonra kullanmış olduğu araç ile olay yerini terk ederek Balıkesir merkeze doğru kaçtığı bilgisi alındı. İhbar üzerine jandarma ekipleri olayın fail ya da faillerinin bulunması amacıyla Altıeylül ve Bigadiç İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ile JASAT timlerinden oluşan özel bir ekip kurdu. Yapılan araştırmalar neticesinde aralarında bulunan husumet nedeniyle T.Y. isimli şahsın U.Y ve U.Y. isimli mağdur iki şahsı av tüfeği ile vurarak öldürdüğü tespit edildi. T.Y. isimli şüpheli şahıs suç aleti olan ruhsatsız av tüfeği ile birlikte Balıkesir girişi İzmir yolu üzerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Haberleri

Köye inen kurt, iş yeri bahçesindeki köstebeği böyle avladı
Mersin Tarsus’ta suç şebekesi çökertildi: 3 tutuklama
İstanbul’da “Daltonlar” suç örgütüne yönelik “Mahzen-37” operasyonları: 14 şüpheli yakalandı
İstanbul’un Kağıthane Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-37” operasyonlarında; kasten öldürmeye teşebbüs, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, iş yeri ku...
Çekici üzerinde taşınan araçtan 45 adet ruhsatsız tabanca bulundu
Bakan Bayraktar: “Erzincan İliç’te maden sahasında meydana gelen heyelan sonrası iki işçi kardeşimize daha ulaştık”
Pençe operasyonu bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker kurtarılamayarak şehit oldu
Pendik’te 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 4 yaralı
MSB: “3 Mayıs tarihinde, yıldırım düşmesi sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarıl...
Tavşanlı’da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama