2015 yılı bütçesi görüşülerek karara bağlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın I. oturumunu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Meclis Salonu'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında toplanan meclis üyeleri, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündem maddelerini görüştü.

Mecliste, aralarında Büyükşehir Belediyesi 2015 Yılı Performans Programı hakkında Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın teklifi, Karakaya Alt Yapı Hizmet Birliği'ne kurucu üye olunması hakkındaki Çevre Korum ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın teklifi Niyazi Mahallesi üzerinde bulunan Karakaş Konağı'nın restorasyonu hakkındaki Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı'nın teklifiyle kadro ihdası ve kadro iptal-ihdası hakkında İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığının teklifinin de bulunduğu 14 madde kabul edildi.

Bazı gündem maddelerinin sonraki oturuma bırakılması kararı alınan mecliste, gündem maddelerinin bazıları da ele alınması için ilgili komisyonlara gönderildi. 

Güncel Haberleri

Malatya tarımının sorunları konuşuldu
Geçit: “Çağdaş yaşam koşullarına sahip bir Yeşilyurt inşa edeceğiz”
Meteorolojiden Malatya için sağanak uyarısı
Malatya’da imar ve ihya çalışmaları sürüyor
Malatya’da otomobil yayalara çarptı: 2 yaralı
Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 yaralı
MTÜ’de İstanbul buluşması
Bakan Özhaseki, depremzede Özgür ailesine misafir oldu
Malatyalı ’ayakkabı profesörü’nden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel ayakkabı
Aracı arızalanan yaşlı sürücünün yardımına polisler yetişti