23 Nisan 4. Çocuk Şenliği Masal Park’ta yapılacak

Kırşehir Belediyesi, 4. Çocuk Şenliği Programı çerçevesinde 23 Nisan Pazartesi günü Aşıkpaşa Masal Park'ta 4. 23 Nisan Çocuk Şenliği yapılacağını...

Kırşehir Belediyesi, 4. Çocuk Şenliği Programı çerçevesinde 23 Nisan Pazartesi günü Aşıkpaşa Masal Park'ta 4. 23 Nisan Çocuk Şenliği yapılacağını duyurdu.

Masal Park'ta düzenlenecek Çocuk Şenliğinde kapsamında, çocuk korosu, palyaço, yüz boyama etkinliği, balon, karagöz gölge oyunu, hacivat karagöz, jonglör, karagöz atölye, orta oyunu, ilizyon (sihirbazlık), meddah, çocuk tiyatrosu, pamuk şeker, kukla gösterisi, pandomim, maskot, dilli düdük etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Etkinliğin ücretsiz olacağını söyleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Çocuk şenliğimizi 23 Nisan 2015 tarihinde faaliyete geçirdiğimiz ve çocuklarımıza hediye ettiğimiz Aşıkpaşa Masal Parkında 4'üncüsünü düzenleyeceğiz. Belediye olarak biz de çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu artırmak ve kıvancımızı paylaşmak için bu sene Çocuk Şenliğimizin dördüncüsünü düzenleyeceğiz. Büyük küçük herkes Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlasın, herkes biraz çocuk olsun, tüm çocuklar daha da mutlu olsun istiyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak yaptığımız tüm çalışmalarımızın temelinde çocuklarımız var" dedi.

Türkiye Haberleri

Nazilli’ye yeni park için çalışmalar başladı
Söke İlçe ve Tarım Orman Müdürlüğü anket çalışmalarını tamamladı
İstanbul’da “Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi” ilk iki etabı için kuralar çekiliyor
Fide dağıtımında 2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
TOBB Emeklileri Derneği genel kurulu yapıldı
Selçuklu 2. El Pazarı yeni gününde kurulacak
Devlet Bahçeli’nin adı Bünyan’da yaşayacak
Öğrenciler için risk teşkil eden vinç belediyeyi harekete geçirdi
Talas’ta Antika Fuarı heyecanı
Son bir haftada 43 terörist etkisiz hâle getirildi